Raport Ben Fulford (28.03.2023) – Sistemul financiar occidental suferă o implozie de 8 trilioane de dolari, urmează Revoluția   

  Prăbușirea sistemului financiar occidental este o certitudine matematică, deoarece recentele creșteri ale ratelor dobânzilor au creat o pierdere de cel puțin 8 trilioane de dolari pentru instituțiile financiare. Guvernele au încercat să impună acest lucru oamenilor. Revoluția va fi rezultatul. Acesta este motivul pentru care tulburări fără precedent invadează Franța, Germania, Pakistanul, Israelul și multe alte locuri.

Există, de asemenea, o trezire globală a faptului că așa-numita „ordine mondială bazată pe reguli”, înseamnă guvernare de către criminali în masă, care se închină la Satana. Aceasta înseamnă că arestările în masă și tribunalele pentru crime de război sunt inevitabile.

Întrebarea acum este care lider marionetă al mafiei Khazare va fi primul care va cădea, Emanuelle Macron din Franța sau Benyamin Netanyahu din Israel? Oricine ar fi, ei vor fi urmați în scurt timp de falsul președinte Joe Biden în SUA, Justin Castrudeau în Canada, Olaf Scholz în Germania și Ursula von de Leyen din UE. Alte piese de domino care vor cădea vor include falsul Papă Francisc și lideri marionetă din Pakistan, Coreea de Sud, Japonia etc.

Întrucât falimentul clasei conducătoare a mafiei Khazare din Vest este cauza tulburărilor politice, să ne uităm mai întâi la cele mai recente evoluții pe acest front. Povestea de bază este că, indiferent cât de mult ai încerca să eviți realitatea, în cele din urmă, aceasta găsește o modalitate de a ajunge din urmă. MK a început să evite mai întâi realitatea, permițând băncilor să împrumute 100 USD pentru fiecare 8 USD pe care îl au; acestea sunt așa-numitele „reguli BIS”. Acest lucru este periculos pentru că înseamnă un efect de pârghie de zece ori mai mare. Apoi, din moment ce aceasta se prăbușește, Bill Clinton Rockefeller a mărit antetul permițând un efect de pârghie de 1000 de ori sau mai mult, ceea ce a transformat cea mai mare parte a sistemului financiar occidental într-o halucinație uriașă cunoscută sub numele de derivate, cu nenumărate miliarde de dolari (un număr imaginar, dar foarte mare) fiind bătut în interiorul supercalculatoarelor băncilor.

Problema este că restul lumii, mai ales asiaticii, au insistat să fie plătiți cu bani sustinuti de lucruri reale care există de fapt. Pentru a continua să plătească datorii către Asia etc., în realitate, corporația din STATELE UNITE DE AMERICA și proprietarii săi au furat petrol din Irak și din alte țări, au stors niște ouă Japoniei, au forțat lumea să cumpere vaccinuri toxice, etc. Războiul din Ucraina a fost ultimul lor ura! , deoarece l-au folosit pentru a-și vinde depozitele de arme și pentru a spăla criptomoneda furată prin intermediul băncii centrale ucrainene. Deoarece nici acest lucru nu a fost suficient, Rockefeller, Rothschild etc., au început să stoarcă și mai mulți bani de la poporul european și american,

De exemplu, au aruncat în aer conducta Nordstream pentru a-i forța pe europeni să cumpere GNL din SUA la un preț de patru ori mai mare decât l-au plătit Rusiei. Acesta este motivul pentru care importurile totale de GNL ale UE din SUA au crescut cu 154% în 2022, comparativ cu 2021. Inutil să spunem că standardele de viață europene au scăzut în consecință. Acesta este unul dintre motivele pentru care Europa este acum în flăcări (mai multe despre asta mai târziu).

Cea mai mare extorcare acum vine de la majorarea ratelor dobânzilor FRB, proprietate privată. Ca urmare a recentelor creșteri ale ratelor dobânzilor, ziarul Indian Express estimează că băncile americane au pierdut cel puțin 2 trilioane de dolari, în timp ce băncile din afara SUA au pierdut 6 trilioane de dolari în investiții în active sensibile la dobânzi din 2022.- https://www.newindianexpress.com/web-only/2023/mar/23/a-new-global-banking-crisis-2558810.html

Față de această estimare conservatoare a pierderilor de 8 trilioane de dolari, băncile americane asigurate de FDIC au active de aproape 24 de trilioane de dolari, în timp ce FDIC are doar 125 de miliarde de dolari în cufărul său de război. Chiar și aceste 125 de miliarde de dolari au dispărut, deoarece băncile americane au împrumutat 153 de miliarde de dolari la o valoare punitivă de 4,75% împotriva garanțiilor la fereastra de reduceri. Acest lucru este mai mult decât în timpul crizei Lehman din 2008. Acest lucru nici măcar nu ia în considerare pierderile de cvadrilioane de dolari pe care băncile le au pe jocurile de noroc din instrumente derivate. Într-un semn de data aceasta, chiar și băncile centrale sunt în declin, banca centrală olandeză a pierdut aproape jumătate de miliard de euro anul trecut, prima pierdere de la marea criză din 1931. Acesta este doar începutul.- https://nltimes.nl/2023/03/23/dutch-central-bank-reports-first-loss-since-1931-amid-rising-interest-rates

Această criză financiară va duce inevitabil la prăbușirea Băncii Mondiale, a FMI, a BRI și a majorității instituțiilor financiare internaționale, precum și a multor guverne. Sistemele le defectează cineva?

 De aceea, Comitetul occidental al celor 300 a propus bătrânilor din Asia să înceapă negocierile pentru crearea unei noi lumi a arhitecturii financiare. Mai exact, susțin ideea înființării unei viitoare agenții de planificare, cu sediul în Asia. Aceasta ar prelua părțile funcționale ale FMI, Băncii Mondiale, BRI etc. și ar ajuta la redirecționarea resurselor occidentale departe de războiul perpetuu și furtul de resurse și către construirea unui viitor mai bun pentru întreaga planetă. Chiar dacă asiaticii nu sunt de acord cu negocieri imediat, Occidentul se îndreaptă către o schimbare totală de regim. Asiaticii vor trebui atunci să ajungă la un fel de înțelegere cu noua conducere, fie acel război, fie acea pace.

Bine, deci acum haideți să vedem cum se desfășoară revoluția. Vom începe cu Israelul, care, după Elveția, a fost principalul sediu al MK. Sursele lor Mossad raportează: „Țara este într-o revoluție totală. Toate acestea se întâmplă acum.”

 Iată câteva puncte care arată haosul total din acea țară:

    „Consulul israelian la New York demisionează, spune că nu-l poate servi pe Netanyahu”.

    „Câțiva primari au anunțat greva foamei din cauza revizuirii justiției”.

    „Protest masiv în Israel după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării care s-a opus revizuirii judiciare”.

    „Israelul este în cel mai mare pericol de la războiul din 1967” – fostul premier Naftali Bennet.

Canalul ebraic 12 citând un înalt oficial din partidul Likud: „Netanyahu și-a pierdut controlul”.

    „Zvonuri de revoltă în Forțele de Apărare Israeliene”.

    „Sindicatele naționale ale Israelului convoacă o grevă generală pentru închiderea economiei.”

Situația a atins punctul în care „Avatarul Netanyahu a fost forțat să fugă la adăpost în timp ce mase de cetățeni furiosi i-au asaltat casa”.

  Video: Protestatarii iau cu asalt casa lui Netanyahu în Israel

Aceasta este căderea Babilonului și sfârșitul a peste 3000 de ani de sclavie evreiască, spun forțele de rezistență evreiască. În Franța, între timp, situația este și mai dramatică. Se estimează că peste 9 milioane de oameni au ieșit în stradă, dintre care 3,5 milioane numai în Paris. Mai de rău augur pentru președintele sclav Rothschild Macron, polițiștii au depus armele și îi susțin pe protestatari. Manifestanții strigă: „Când Macron cade… vei învăța totul.”

   Video: Poliția franceză a pactizat cu protestatarii  

         Francezii cer ieșirea din UE și NATO și vor capul lui Macron   

Unul dintre lucrurile pe care le-au învățat deja este că Prima Doamnă Franceză, Brigitte Macron, a început viața ca bărbat. Asta pentru că procesul ei împotriva a două femei care au susținut că a suferit o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului a fost respins fără audiere. Punctul important este faptul că el/ea a luptat atât de mult pentru a păstra secretul, înseamnă că Macron a fost șantajat în această privință. De asemenea, emisiunile TV la nivel național francez au raportat deja torturi ale elitelor franceze care au ucis mii de copii pentru a recolta Adrenocrom în fiecare an. Acest lucru nu se va termina bine pentru conducerea MK din Franța. Macron speră să zboare în China săptămâna viitoare pentru a obține ajutor, dar este un pariu bun că va fi arestat înainte de a ajunge acolo.

Există, de asemenea, o mișcare către schimbarea regimului care are loc în Germania. Partidul de opoziție din Germania, AFD, de exemplu, spune „Dacă Seymour Hersh are dreptate [despre faptul că a fost implicat în aruncarea în aer a conductei Nordstream], cancelarul german Olaf Scholz a comis trădare și trebuie să demisioneze.” – https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/germanys-afd-party-on-nord-stream-attack-if-seymour-hersh-is-correct-german-chancellor-olaf-scholz-committed-treason-and-must-resign/

De asemenea, Germania a fost închisă în 27 martie într-o grevă masivă. Acestea vor fi cel mai recent din luni de zile de acțiuni industriale și proteste care au lovit marile economii europene, deoarece prețurile mai ridicate la alimente și energie au afectat nivelul de trai.- https://tvpworld.com/68752840/megastrike-in-germany-begins-at-munich-airport

Această pierdere iminentă a puterii este motivul pentru care președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, Macron și alți lideri europeni doresc să viziteze China pentru a încerca să obțină ajutor.- https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-emmanuel-macron-china-trip/

Așa-numitul președinte al SUA Biden încearcă, de asemenea, să aranjeze un apel telefonic cu președintele chinez Xi Jinping, dar până acum nu a reușit. Aici, de la agenția oficială de presă chineză Xinhua, puteți vedea de ce China nu ia apelul:

 ,,Statele Unite sunt singura țară care a folosit arme biologice și chimice în mai multe războaie și singura țară care se opune instituirii unui mecanism multilateral de verificare a Convenției privind armele biologice, Statele Unite ale Americii sunt războinicul numărul 1 din lume. Nu a fost în război timp de doar 16 ani de-a lungul celor peste 240 de ani de istorie și a reprezentat aproximativ 80% din toate conflictele armate de după cel de-al Doilea Război Mondial.” – https://english.news.cn/20230326/c67c3e9a1f064ec789281bc1ab3bb512/c.html

În orice caz, zilele păpușilor lui Biden din regimul Rockefeller sunt numărate. Auzim din mai multe surse că întreaga dramă politică despre președintele american Donald Trump care este pe cale să fie arestat „nu este altceva decât un act de circ. Totul este repetat, iar alianța Pălăriilor Albe controlează spectacolul.” Iată ce se află în spatele titlurilor ca acesta:

 ,,Trump dezvăluie un plan de „demontare a statului profund”, pe măsură ce se apropie o posibilă acuzare.”

Și în Canada, cuțitele sunt disponibile pentru criminalul de război Justin Castrudeau. Printre altele, conduce Canada la faliment pentru a-și servi stăpânii Forumului Economic Mondial.

Atacul asupra liderilor occidentali face parte dintr-o „producție de scenă globală, care este ca și cum un spectacol de circ devine din ce în ce mai interesant”, comentează surse CIA.

O mare parte a spectacolului are loc în Pakistan, unde astăzi Imran Khan – susținut de Alianța Globală a Pălăriilor Albe – va organiza cel mai mare miting din istoria țării, în timp ce actualul guvern ilegitim reprimă susținătorii săi.- https://irshivideos.com/imran-khan-will-hold-the-biggest-rally-in-history-today-iv-news/

Actualul prim-ministru fals Shariff spune că partidul politic al lui Khan nu este un partid politic, ci „mai mult o bandă de militanți”. Prin asta se referă, bineînțeles, la el însuși și la propriul său guvern marionetă care vând heroină. – https://www.channelnewsasia.com/asia/pakistans-parliament-summoned-midst-crisis-over-former-pm-imran-khan-3362696

 Spectacolul include și artificii militare în Orientul Mijlociu. Săptămâna trecută, pe teritoriul Siriei a izbucnit o ciocnire militară fără precedent între Iran și SUA. Până acum, rușii i-au reținut pe iranieni, dar acum că Iranul și Arabia Saudită au format o alianță militară, se pare că China și Rusia au dat undă verde pentru a-i alunga pe hoții de petrol americani din Siria și Irak.- https://www.debka.com/iranian-drones-and-us-fighter-jets-in-first-ever-duel-over-east-syria/

Între timp, televiziunea saudită l-a arătat pe Biden pierzându-se pe scenă și urcând treptele Air Force One în timp ce o Kamala Harris, la fel de inutilă, privea. – https://www.zerohedge.com/geopolitical/national-embarrassment-saudi-tv-mocks-biden-skit

Președintele fals Biden a răspuns la aceste evoluții spunând: „Nu vă înșelați, Statele Unite nu caută un conflict cu Iranul”.

Acum se pare că SUA s-au dat înapoi și sunt pe cale să se retragă din Siria dacă e de crezut această știre: Pe 25 martie, cel puțin 80 de tancuri care transportau sute de tone de petrol sirian furat au fost scoase din Siria ca parte a unui convoi de 148 de vehicule care au trecut prin punctul de trecere ilegal al frontierei Al-Walid. – https://thecradle.co/article-view/22945/us-resumes-theft-of-syrian-oil-hours-after-merciless-attack-on-occupation-bases

De asemenea, menționăm că Egiptul a părăsit FMI și a devenit oficial un nou membru al Noii Bănci de Dezvoltare (NDB) înființată de țările BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud).

Tot în Mexic, pușcașii marini și ofițeri de poliție mexicani au confiscat terminalul portului companiei americane de construcții Vulcan Materials, lângă Playa del Carmen, în sudul Mexicului. Este în mod clar mai mult în această poveste decât se raportează, probabil bani din droguri, etc.

Se întâmplă multe și în Africa. Săptămâna trecută, 40 de lideri africani s-au întâlnit cu Putin și Xi la Moscova. Într-un semn că rușii, care i-au alungat pe francezi din cea mai mare parte a Africii, vizează acum „fostele colonii” britanice, președintele Ugandei, Yoweri Museveni a spus că este recunoscător pentru sprijinul Uniunii Sovietice în lupta Africii împotriva colonialismului… „Suntem foarte mulțumiți de cooperarea noastră cu Federația Rusă… în domeniul apărării.”

Cam în același timp, Ciad a naționalizat toate activele gigantului petrolier multinațional Exxon Mobil, inclusiv permisele de hidrocarburi și de explorare. Aceasta înseamnă că Rockefeller nu mai poate fura petrol din această țară.- https://apnews.com/article/exxon-mobil-chad-oil-f41c34396fdff247ca947019f9eb3f62

Între timp, generalul Michael Langley, șeful Comandamentului SUA pentru Africa (AFRICOM), admite că africanii antrenați de SUA sunt implicați ulterior în lovituri de stat împotriva guvernelor civile.- https://news.antiwar.com/2023/03/23/africom-says-african-coup-leaders-share-core-values-with-us-military/

Vedem, de asemenea, camioane care transportă cărbune din Richard’s Bay din Africa de Sud către UE. 9,6 milioane de tone în 9 luni. S-ar putea ca MK să fugă din Africa de Sud cu cărbune furat, la fel cum americanii fug din Siria cu ultimul petrol furat.

     UE fură cărbune din Africa de Sud   

Având în vedere acest lucru, Xi Jinping a spus presei: „Urmează o schimbare care nu s-a întâmplat în 100 de ani și conducem această schimbare împreună”, la care Putin a răspuns: „Sunt de acord”.

Ei au adăugat că propunerea de pace a Chinei pentru Ucraina „nu este doar susținută de Rusia, ci și susținută de întregul Sud Global”.

Războiul din Ucraina a fost oricum câștigat de Rusia. În prezent, 100.000 de soldați ucraineni sunt prinși în orașul important din punct de vedere strategic Bakhmut, alias Artemovsk. Acum aflăm că ministrul rus al apărării Serghei Șoigu și ministrul turc al apărării Hulusi Akar au ajuns la un acord cu privire la Marea Neagră. După cum notează o sursă senior CIA, „oricine controlează Marea Neagră va câștiga acest război”.

Între timp, șobolanii MK sunt încolțiți pentru crimele lor de război. Informațiile poloneze spun: „Ucraina folosește arme chimice de două luni. Compoziția chimică exactă a substanțelor folosite nu este încă cunoscută, dar acestea provoacă răni grave soldaților și civililor. Folosirea armelor chimice este o crimă de război de către părțile ucrainene.”

MK a încercat, de asemenea, să răspândească substanțe radioactive deghizate în „muniție cu uraniu sărăcit”. De aceea, secretarul adjunct al Apărării din Marea Britanie, Annabelle Goldie, va fi acuzat de crime de război.- https://declassifieduk.org/britain-supplying-depleted-uranium-rounds-to-ukraine/

Între timp, în Polonia, „actualul partid de guvernământ intenționează să lase în urmă haos, o cutie a Pandorei, aparent în dezacord cu ceilalți și știind că vor guverna împreună: o groapă uriașă în buget, investiții și planificare slabe și alegeri desfășurate ca un concurs de cântec, potrivit serviciului secret polonez. Ei spun că planul MK este de a „utiliza vaccinuri cu ricină cu nivel scăzut pentru a anihila restul oamenilor. Ei pot face acest lucru cu ajutorul ucrainenilor în uniforme poloneze. Guvernul Hanukkah din Varșovia are un plan de lichidare a națiunii poloneze, care este în prezent implementat. Statul polonez va fi compus din evrei și ucraineni, limbile oficiale vor fi ebraica și ucraineana.”

Poporul polonez poate fi sigur că Alianța Globală a Pălăriilor Albe va pune capăt acestor planuri ale MK pentru o mai mare Khazaria. Polonia vrea să fie eliberată.

În SUA, Colegiul American al Medicilor spune că o ciupercă super-letală cu o rată de ucidere de 60% reprezintă o „amenințare iminentă” care se răspândește în America. Mass-media corporativă numește asta un „serial de succes HBO”. În ea, personajele sunt infestate cu o tulpină de ciupercă Cordyceps care a evoluat pentru a infecta oamenii, controlându-le mintea și transformându-i în zombi însetați de sânge, cu tentacule crescând din corpul lor și capabili să-i infecteze pe alții. Este evident că scenariul de frică lansat de MK a degenerat acum în farsă.

În cele din urmă, auzim de lupte intensificate în baze subterane din SUA și acum Canada. Primim chiar și știri din Canada, unde măcar recunosc că recentele cutremure nu sunt naturale, dar aproape sigur mint cu privire la cauză. Rețineți că erau la 4 km sub pământ. – https://edmonton.ctvnews.ca/largest-recorded-alberta-earthquake-not-natural-from-oilsands-wastewater-study-1.6325474

De asemenea, primim din ce în ce mai multe rapoarte despre activitate pe cer neobișnuită. Așadar, iată câteva dintre cele mai recente știri:

   OZN filmat dintr-un avion de luptă ; OZN-uri jucăușe ; Activitate ciudată pe cer ;

   OZN probabil deschiderea unui Portal  

  Dacă lucrurile continuă așa, poate că în curând vom avea cu toții porți stelare în camerele noastre de zi și farfurii zburătoare în garajele noastre. Nu putem decât să sperăm.

    Sursa:  http://benjaminfulford.net/  

10 comentarii

 1. M a facut sa rad povestea cu Cordyceps.Aceasta ciperca parazit creste pe cele mai inalte culmi din Himalaya,este f greu de recoltat de aceea este f scumpa.Eu folosesc o astfel de pudra de vreo 3 ani pt ca este un antrenor deosebit pt sistemul imunitar.O gasiti la farmacia tei,folositi o ca este grozava si are un miros tare placut!

  Apreciază

 2. Fulminant raportul lui Benjamin Fulford. Dar situația privită din alt colț , cel neutru parcă ar spune altceva …nu știu dacă în Franța este situația care se presupune a fi . Eu cred că în Franța este o codiță CIA . Mafia khazară dorește revolte populare , dorește destabilitate cu ajutorul căreia să -si implementeze politica . Adică aceiași Mărie dar cu altă ..pălărie . O revoltă populară ar fi pe placul elitei sataniste .. rothschild -rockefeller… care ar rămâne în picioare sacrificând slujitorii lor , așa cum au făcut după al doilea război mondial. In principiu nu văd bine aceste revolte populare atâta timp cât nu se observa nimic din partea armatelor . Nici o revoltă populare nu este de succes atâta timp cât armata stă departe și susține regimurile totalitare sioniste . Cred că este doar o păcăleală pusă la cale de elitele sataniste . Totul este doar o perdea de fum . In Australia decesele de pe urma vaccinării a ajuns la 5162 % , iar regimul lui rothschild este încă bine înfipt . Propaganda cu BLM și LGBTQ dar și demonstrațiile cu neonaziști este liberă chiar apărată de poliție . In general occidentul tace , nu spune de amploarea deceselor cauzate de vaccinurile otrăvuri . Benjamin Fulford zice despre criza financiară din rândul elitei sataniste dar prețul și controlul aurului tot Rothschild îl are . Problema Israelului este clară , trebuie să se desființeze ca stat , USA la fel , asta nu ar deranja imperiul britanic modern Rothschild . Atâta timp cât cei mai mari ticăloși dețin frâiele puterii și cad doar slugile lor , prea puțin se realizează . O spun sincer , dacă la revoltele populare nu se asociază armata , sunt doar niste jocuri de culise . Tot răul spre bine …dar mai este mult până departe …

  Apreciază

  • Intradevar asa e, elita vrea sa straneasca o revolutie gen 1848 in toata lumea, pentru ca numai asa poate schimba constitutiile statelor ca sa faca globalizarea, e o lovitura de geniu prin care mafia khazara va fi sacrificata ca cei care conduc lumea sa treaca oficial la putere

   Apreciază

  • DUMNEZEU a decretat sa se facă dreptate. Dacă mafia khazara mai era în control… Vaccinarea nu se oprea iar cabala era în control absolut. Tu tot nu vrei sa înțelegi ca omenirea va merge în 5d oricât de mult se va zbate ce a mai rămas din cabala. Putin a curățat ukraina. Dolarul a murit și un nou sistem financiar bazat pe aur vine curând. Alarmezi lumea inutil. Fulford a relatat mereu adevărul dar cu întârziere. Și el face parte dintr un imens joc. Cabala e terminata…. Omenirea schimba conștiința. Restul e vorbărie goala.

   Apreciază

 3. Cordyceps-Acțiune: crește vitalitatea și longevitatea, antioxidant, antitumoral, stimulează activitatea leucocitelor fapt care reduce acțiunea nocivă a radioterapiei, ajută la refacerea ADN-ului, îmbunătățește rata de utilizare a oxigenului cu peste 40%, imunomodulator, adaptogen (stimulează selectiv funcțiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic, imunitar), antiedematos, antiinflamator, antialergic, antibiotic (pneumococi, streptococi, stafilococul auriu, etc), antivital (virusul hepatic B, Epstein-Barr, Human Papilloma, etc), antifungic, hepatoprotector (normalizează transaminazele, previne fibroza, scade presiunea în vena portă, reduce ascita), activ în afecțiunile reno-urinare, eficient în afecțiuni bronho-pulmonare, antidiabetic (stimulează sinteza insulinei și crește rata de metabolizare a glucozei), reduce nivelul colesterolului, reglează ritmul și tonifică mușchiul cardiac, reglează tensiunea arterială, tonic sexual feminin și masculin excepțional, reduce infertilitatea masculină prin creșterea numărului și calității spermatozoizilor, crește libidoul, ajută la biosinteza de cortizol, testosteron și estrogen, crește performanțele sportive,

  reduce simptomul de “picioare obosite” prin împiedicarea constricției vaselor sanguine și îmbunătățirea fluxului sanguin, anticoagulant, cardiotonic, antiaritmic, atenuează acufenele (zgomote în urechi), stimulează glandele suprarenale și timusul, îmbumătățește memoria, încetinește procesul de îmbătrânire(antiaging), reduce secrețiile mucoaselor și transpirațiile nocturne, energizant( crește producția de ATP-nucleotide care stochează și transportă energia în celule), tonic în boli cronice și în covalescență, îmbunătățește somnul, reduce anxietatea, depresia, migrenele, reglează nivelul calciului și al fosforului în sânge, elimină toxinele, reface celulele afectate, distruge virușii din celulele hepatice, repară capilarele glomurare ale rinichilor, favorizează excreția urotoxinelor.

  Indicații: tumori, boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatită autoimună, poliartridă reumatoidă, diabet, lupus, tiroidită, vitilingo, sclerodermia), colici renale, pielonefrită, glomerulonefrită, cistită, nefrotoxicitate medicamentoasă, disurie( urinări dese), bronșită, pneumonie, astm bronșic, emfizem pulmonar, tuberculoză, gripă, tuse, obezitate, celulită, anemie, ateroscleroza, anxietate, depresie, migrene, ascită, tromboză, infarct miocardic, ischemie cardiacă, boala tromboembolică, impotență, frigiditate, ejaculare precoce.
  Sursa: https://plantevitalizante.blogspot.com/2014/02/cordyceps-nou-cordyceps-sinensis-pret.html

  Apreciază

 4. O mică, dar importantă observație: cuvântul englezesc „trillion” se traduce în română „bilion”, pentru că americanii și englezii folosesc scara scurtă a sistemului de numerație zecimal. Adică, în SUA, nu se utilizează miliardul: după milion urmează bilionul, trilionul, cvadrilionul, pentilionul, etc. Românii, ca de obicei, fiind mai originali, utilizează o combinație între sistemul anglo-saxon (scara scurtă) și cel european (scara lungă). Vezi pe Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Sistem_zecimal. Ca și în alte cazuri (de ex. sistemele video PAL și NTSC), utilizarea mai multor sisteme, în locul unuia singur, se face pentru a crea cât mai multă divizare, dezbinare, confuzie și neînțelegere. Clasica stratagemă „divide et impera” (dezbină și stăpânește) a ființelor orientate negativ.

  Apreciază

 5. Cititi cartea „Al treisptezecelea Trib“
  Acolo Vezi avea tot Adevarul pe Care si voi Mai sus l ati impulsat
  O Alta Carte „ Babilonii”
  Sa rămânem in adevăr și Credință

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s