QAnon, Statul Adânc și Războiul Temporal – Implicațiile sale galactice

  La doar câteva zile după ce a atras atenția asupra „Operațiunii Looking Glass”, Q (Anon) a luat această referință mai departe într-o altă postare, solicitând cunoașterea prealabilă a planurilor Statului Adânc. Q pare să facă din nou aluzie la un avantaj pe care comunitatea americană de informații militare îl are asupra Statului Profund în ceea ce privește tehnologia avansată care le permite să privească viitorul. În prima parte, m-am referit la Statul Profund care are o tehnologie similară în posesia sa și la implicația incredibilă, că asistăm la un „război temporal” între comunitatea de informații Q / militare și Statul Profund. Cât de adânc este acest război temporal, cine este implicat și care sunt implicațiile? Dacă sunteți de acord, acestea sunt întrebări demne de urmărit, atunci citiți mai departe. Răspunsurile vă vor șoca și vă vor surprinde.

Pentru a înțelege mai bine natura și amploarea acestui război temporal, să începem cu postarea din 15 noiembrie a Q [3596], care indică tehnologia de călătorie în timp utilizată pentru a aduna cunoștințe despre planurile unui adversar:

   ,, Ce avantaje ar putea exista atunci când știi celelalte părți ale strategiei?https://www.merriam-webster.com/dictionary/trap

    Bucurați-vă de show!

              Q

Pe cont propriu, postarea de mai sus poate sugera pur și simplu că Q are informații fiabile obținute din surse tradiționale de informații sau pur și simplu anticipând mișcările Statului Profund bazate pe metode convenționale, cum ar fi profilarea psihologică. Cu toate acestea, doar cu patru zile mai devreme, în postarea 3585, Q s-a referit la un misterios „Proiect Looking Glass” și a făcut o înțelegere despre călătoriile înainte în timp, pentru a privi înapoi:

        ,,Proiectul Looking Glass?

       Mergând înainte pentru a privi înapoi.”

 De asemenea, trebuie să luăm în considerare o postare (2548) făcută pe 4 decembrie 2018, în care Q spunea: ,,Asistați la ceva [de primă mână], care mulți nu o pot înțelege sau accepta ca realitate [Sci-Fi sau precizie M planning?]

Luate împreună, postările 3596, 3585 și 2548 sugerează că Q face mult mai mult decât să folosească colectarea de informații convenționale pentru a anticipa mișcările Statului Profund pentru „planificarea militară de precizie” – unele tehnologii neconvenționale „Looking Glass” pe care mulți consideră că sunt Sci – Fi este utilizată. În analiza mea anterioară a postului 3585 (prima parte), am abordat originile „Project Looking Glass” și am descris cum atât comunitatea de informații militare, cât și Statul Adânc folosesc o astfel de tehnologie de „distorsiune a timpului” încă din cel puțin anii ’60 (este vorba de Proiectul Montauk, și Proiectul Pegasus, n.b.). Am ajuns la concluzia că asistăm la un „război temporal” în care ambele părți pot privi în viitor și anticipa mișcările celuilalt.

Un insider care descrie cel mai bine utilizările de colectare a informațiilor ale tehnologiei de distorsiune a timpului sau a călătoriilor în timp este Andy Basiago, în prezent avocat licențiat pentru statul Washington. Basiago a spus că, în 1969, în vârstă de opt ani, tatăl său l-a recrutat într-o operațiune de colectare a informațiilor de la CIA, numită „Project Pegasus”, în care a servit până în 1972. Basiago afirmă: „Project Pegasus la vremea când m-am alăturat în 1969 nu a fost în primul rând un proiect de călătorie în timp – a fost un program de informații pentru CIA.”

Proiectul Pegasus a implicat copii care au testat până la un număr de opt tehnologii diferite de călătorie în timp și de teleportare și dezvăluirea a ceea ce au experimentat prin întrebări ulterioare, după cum explică Basiago: ,, Proiectul Pegasus a reprezentat teleportări și alte forme de călătorie în timp … călătorii în timp – inclusiv eu, am plecat în trecut și viitor folosind metodologii și tehnologii diferite – așa că am fost intervievat când mergeam înainte în timp … informații cu ajutorul cărora guvernul SUA ar putea crea rapoarte care au fost promulgate de către CIA, și apoi au trimis proiectul în alte domenii ale guvernului, persoanelor cu statut de „e nevoie să știe”, anumite evenimente.”

Declarația lui Basiago este de o importanță vitală, având în vedere rolul CIA în sprijinirea Statului Profund în actualul război civil nedeclarat între administrația Trump / Q / comunitatea de informații militare și Statul Profund / CIA. Basiago ne spune că încă de la sfârșitul anilor 1960, CIA și Statul Profund au început să folosească tehnologia de călătorie în timp ca instrument de colectare a informațiilor. Așa cum s-a discutat în prima parte, comunitatea americană de informații militare din SUA și-a dezvoltat propriile metode de distorsionare a timpului pentru a privi viitorul prin „Project Looking Glass”. Este mult mai mult decât un „război temporal” de a privi viitorul sau trecutul pentru a aduna informații și a întrece un adversary, sau pentru „planificarea de precizie militară”. Există, de asemenea, capacitatea de a schimba timpul în sine, ceea ce duce, desigur, la multe rezultate imprevizibile.

Știm că Proiectul Montauk (alias Proiectul Phoenix) a realizat experimente de distorsionare a timpului care implică tehnologie extraterestră – un scaun (se pare recuperat din vestita prăbușire OZN de la Roswell din 1947, n.b.) care îmbunătățea semnificativ abilitățile psihice de a deschide portaluri de vizualizare în trecut sau viitor prin intenția conștientă a privitorului. Aceste portaluri temporale ar putea fi folosite și pentru călătorii în timp și am menționat pe scurt că mii de copii au fost exploatați fără milă în aceste „experimente temporale” când au fost trimiși înapoi sau înainte în timp și au fost pierduți. Mărturii ale copiilor supraviețuitori acestor experimente sunt disponibile în documentarul Cronicile Montauk: https://www.youtube.com/watch?v=hP4CwgjV72g&feature=youtu.be

Potrivit insider-ului, Corey Goode, experimentele temporale efectuate la Montauk au fost scăpate de sub control, iar extratereștrii au intervenit pentru a pune capăt acestora. Goode spune că a avut acces la o placă de sticlă inteligentă care avea informații despre aceste experimente temporale anterioare:

 Poza cu placa de sticlă inteligentă

 ,, Din ceea ce am citit pe placa de sticlă, unul dintre motivele principale pentru care au pus tampoane în această tehnologie temporală este faptul că o parte din acest experiment de călătorie în timp și tehnologie au ieșit de sub control extrem de mult. Oamenii călătoresc înapoi în timp, hotărând că, dacă ar omorî o persoană, aceasta va schimba linia temporală. Acești oameni ar ajunge să se întoarcă și să fie pe linia temporală creată de ei. Și a creat toate aceste schisme și linii temporale divizate.”

 ,,Apoi trimiteau oameni să se întoarcă, să-l împiedice pe cel dinainte și să remedieze problema, iar asta a provocat din ce în ce mai multe probleme, iar din ce în ce mai multe fragmente temporale au fost acolo unde au existat tot felul de fragmentări și a fost o totală scăpare de sub control. Și au început să primească vizite de la grupuri ET foarte avansate spunând „Suficient! Trebuie să vă opriți ”. Și a fost explicat, de asemenea, că timpul este foarte mult o iluzie, așa cum foloseau conștiința – aceasta era o componentă cheie. Foloseau conștiința din acel scaun pentru a manifesta lucruri, ceea ce facem cu conștiința noastră de masă în fiecare zi. Ne manifestăm realitatea.

Goode a descris anterior un grup de oameni din viitor pe care îl numește Anshar, călătorind aproximativ 17 milioane de ani în trecut pentru a păstra linia temporală împotriva eforturilor de manipulare, după ce au experimentat o versiune viitoare a efectului Mandela : ,, În sfârșit, mi-au confirmat că Ansharii sunt de fapt oameni din viitor, după ce am trecut prin toate aceste schimbări din a patra densitate, undeva în viitor Ansharii au avut ceea ce am considera Mandela Effect care se întâmplă în societatea lor . Oamenii lor. . . au avut propriile efecte Mandela care i-au determinat să privească înapoi și să vadă unde anume a avut loc această bifurcație temporală și au decis să trimită un grup în urmă cu 17 milioane de ani. . . chiar înainte de momentul în care a avut loc anomalia temporală, pentru ca acest grup să fie stewardezii liniei lor temporale. Există posibilitatea dacă nu respectă în mod corespunzător linia lor temporală, aceștia ar putea înceta să existe.”

Anshar s-a stabilit ulterior ca o civilizație subterană care intervine atunci când linia temporală este amenințată sau modificată de alte grupuri în ceea ce înseamnă un război temporal. Ideea că civilizațiile avansate din viitor intervin în treburile umane actuale pentru păstrarea liniei temporale este susținută și de Alex Collier, care susține că a avut contact cu extratereștrii din Constelația Andromeda. El a spus într-un interviu din 1996: ,, Acum, în galaxia noastră există multe consilii. Nu știu totul despre toate aceste consilii, dar știu despre Consiliul Andromedan, care este un grup de ființe din 139 de sisteme stelare diferite, care se reunesc și discută despre ce se întâmplă în galaxie. Nu este un corp politic. Ceea ce au discutat recent este tirania în viitorul nostru, acum 357 de ani, pentru că asta afectează toată lumea. Aparent ceea ce au făcut, prin călătoriile în timp, este faptul că au reușit să-și dea seama unde a avut loc schimbarea semnificativă a energiei care provoacă tirania 357 de ani în viitorul nostru. Au descoperit-o înapoi în sistemul nostru solar și au reușit să o urmărească în continuare pe Pământ, pe Lună și pe Marte. Cele trei locuri.

Comentariul lui Collier potrivit căruia în viitor apare brusc o tiranie galactică care poate fi urmărită pe Pământ, Lună și Marte. Acestea sunt locațiile precise în care s-a stabilit un program spațial secret, administrat de germani, după ce a stabilit prima dată o colonie în Antarctica cu ajutorul unei civilizații extraterestre numite Draconienii. PSS German a stabilit ulterior o bază pe Lună cu ajutorul Draconienilor și în cele din urmă au stabilit mai multe baze pe Marte după ce au ajuns la acorduri secrete cu administrația Eisenhower. Ulterior, germanii au început să slujească alături de extratereștrii draconieni în cuceriri galactice imperiale care au loc departe de sistemul nostru solar.

Deși toate acestea pot părea că sunt Sci-Fi pentru unii susținători Q, este important să rețineți că Q a confirmat că există tehnologii de distorsiune a timpului și sunt utilizate împotriva Statului Profund. Ceea ce vreau să subliniez este faptul că Statul Profund, care este legat de acest program spațial secret administrat de germani, deține și o tehnologie de distorsionare a timpului și o folosește și pentru a modifica linia temporală în care trăim. Cea mai bună dovadă fizică că cronologia noastră este modificată este Efectul Mandela, despre care multe persoane au observat și scris. Canalul de YouTube, Edge of Wonder extrem de popular a creat un videoclip care documentează primele zece dovezi ale efectului Mandela : https://www.youtube.com/watch?v=p9IY58z6qZ8&feature=youtu.be  

În consecință, lupta la care asistăm între administrația Trump / Q împotriva Statului Profund este parte a unui război temporal care implică diferite grupuri extraterestre și umane din viitor care intenționează să protejeze sau să modifice linia temporală care împiedică o viitoare tiranie galactică.

Deși mișcarea Q (Anon) are implicații majore pentru păstrarea Republicii SUA și expunerea Statului Profund, este posibil ca mulți să nu aprecieze semnificația mult mai mare a mișcării pentru viitorul umanității și al galaxiei.

      Sursa: Michael E. Salla / https://www.exopolitics.org/

7 comentarii

 1. Din cauza asta este si aceasta”armada” extraterestra in sistemul solar, care in caz ca nu pot repara ce se intampla acum pe pamant, or sa faca planeta asta farame, numai sa fie siguri ca maleficii nu o sa se raspandeasca in galaxie, si in univers apoi, e un razboi intre lumina si intuneric, intre bine si rau. Dualitatea, anomalia sau cancerul universului, trebuie sa se termine aici si in curand, oricum ar fi.

  Apreciază

 2. Foarte binevenită informația…
  Dacă si pe tema religiei ( așa cum o pricep si percep majoritatea) nu reusim o delimitare de cele manipulatoare ( extragerea si aplicarea in practică macar a predicatelor cu neputință de a fi fost modificate scriptic ),darămite să mai si cuprindem cele științifice ( reale,posibile) . Cele două ar fi trebuit de foarte multă vreme să se întrepătrunda si să dea acelasi sens tuturor celor de jos si de sus …
  La nivelul conștiinței noastre e cam greu ,mult prea greu …
  L-am avut pe Vasile Rudan si „l-au dispărut ” …

  Apreciază

 3. Edge of Wonder q fost ras de pe YouTube. Cred ca găsim informații pe bitchute sau rumble.. Și despre liniile temporale. https://www.youtube.com/watch?v=1jnsXPpI_Ms
  Și încă ceva.. cat de mult deep state vrea sa manipuleze timpul exista ceva.. care Bill Wood a subliniat. De la un moment dat ei nu mai pot schimba! Semn ca exista o Voință dincolo de mizeriile lor de manipulare a timpului care e mai presus decât ego-ul lor. Și dacă Dumnezeu prin Voia Sa dorește ca aceasta planeta să ascensioneze va permite și va impulsiona omenirea sa ajungă acolo indiferent ce vrea cabala. Vor face scara la cer dar tot acolo se ajunge pentru ca liniile temporale au ajuns convergente și ei nu mai pot face nimic . De aceea se spune ca deja reptilienii sunt învinși și sunt captivi aici pe Pământ unde vor sa facă cât mai multe ravagii pana când vor dispărea definitiv de pe Pământ . Corelând cu Apocalipsa .. spune că cel rău va fi priponit sub pământ pentru o vreme. Nu știu dacă vom trăi toate acestea , dar pentru creștini acestea se vor petrece întocmai , după cum Iisus a spus.

  Apreciază

 4. Interesant . Pare un scenariu de SF . Video cu Efectul Mandela ,nu mai este pe YouTube . Probabil că era prea ” extravagant” pentru unii . In fapt nu este o necunoscută ,am mai citit despre asemenea îndeletniciri CIA. Însă dacă tot s-au ocupat cu călătorii în timp poate totuși au aflat că USA va dispărea ca stat până în 2024 și se va împărți în 4 state independente ..ori ăsta rămâne un ” secret ” . Probabil că ajutorul dat de draconieni , nemților a făcut ca omul terestru să ajungă în spațiul cosmic. Toate așa zisele ” expediții în spațiul cosmic ” au fost doar filme realizate pe pământ . Nici o altă rachetă lansată nu a putut depăși bariera de 16 mii de metri altitudine cu excepția celei în care a fost Iurie Gagarin ,unicul om ce a zburat în spațiul cosmic. Probabil ” lăsat” să facă unica călătorie din care era cât pe ce să nu se mai întoarcă. Istoria asta a Terrei și popularea ei rămâne încă în stadiul de enigmă . Ceea ce nu am văzut în articol ,stufos de altfel , prezența Oamenilor Păsări ⚠️ Ciudat însă ei au contribuit atât la lupta extraterestră pe care au câștigat -o cu draconienii ,oamenii reptilă , dacă nu mă înșel , in urmă cu doi ,ori trei ani ,înainte de apariția covid minciună imperiul britanic ! Ceva lipsește din acest articol !! Să nu cădem în patima religiei, pentru că atunci totul se duce de râpă . Este o luptă între bine și rău , între +și -.. pentru că altfel nu ar exista nimic . Toată existența din Univers se datorează lui +și – . Problema este că răul a luat-o înaintea binelui și acum trebuie echilibrată balanța . Prea mult rău pe Terra . Terra face parte din Univers , este de la sine înțeles să existe niște ființe extraterestre care să se ocupe de Terra . Terra nu este altceva decât reducerea generalului ,Universul , la particular . Iar pe Terra este dezordine mare creată de ticăloșii care își spun ei ..iluminați când in fapt sunt întunecații sataniști . Energia Divină creatoare are ultimul cuvânt . Mileniul trei este mileniul plăților …toți cei care au fabricat răul , trebuie să plătească . Oare asta nu au văzut cei care au călătorit în timp ?? Eu cred că da ,iar acum încearcă să deformeze realitatea . In Europa civilizația a plecat de pe teritoriul României de azi , mă rog a coloniei sioniștilor de azi . Occidentul era nimic . In America de la amerindieni , costumele lor cu pene , spun ceva …! Dar , să auzim de bine .

  Apreciază

 5. https://rumble.com/v1te0i8-david-wilcock-the-michael-prophecies-project-foretells-events-we-are-all-ab.html Asteptam de mult cartea lui David Wilcock despre Profetiile Arhanghelului Mihail. In interviu relateaza lucruri interesante. Si un raspuns pentru Claudia: In comunitatea UFO sunt disensiuni si ” mancatorii” . Corey Goode a relatat ceea ce a trait si cum a facut asta si apoi au venit altii si au furat din istoriile lui In depozitia de mai sus se face misto de el , si cel care a dat-o rade in mod sardonic nestiind nimic din ce se petrece. Voi pune comentariul lui Corey Goode despre aceasta, cand voi avea timp. Imi pare rau ca unii il discrediteaza . „Ca să fie clar pentru toată lumea – nu pretind că sunt proprietarul întregului subiect SSP. Dacă sunteți un creator de conținut, este de datoria dvs. să învățați legile CR și TM care se aplică profesiei sau hobby-ului dvs.
  Oricine poate să iasă și să spună că a făcut parte dintr-un program spațial secret. Oricine poate spune că a fost într-un program timp de 20 de ani înainte de a se întoarce. Doar că nu poate folosi termenii mei protejați, cum ar fi – 20 și înapoi, Flota Întunecată, Conglomerat Corporatist Interplanetar, Alianța SSP, Liga Globală Galactică a Națiunilor, etc…
  Când mărturia mea a apărut în cadrul emisiunii Cosmic Disclosure în 2015, toți Super Soldații sau persoanele care pretind că au făcut parte dintr-un program spațial secret au început imediat să folosească termenii mei și apoi au început să-și schimbe mărturia pentru a se potrivi cu detaliile mele, când ani de zile nu au folosit niciodată acești termeni și nici nu au vorbit vreodată despre anterior.

  Producătorii emisiunii noastre despre Gaia și David Wilcock au fost cu toții martori la conferințe ale unor oameni precum Randy Cramer și Tony Rodrigues, care au luat note copioase înainte ca narațiunile lor să înceapă să imite dezvăluirile și mărturiile mele. Toate acestea sunt ușor de urmărit din punct de vedere istoric pentru oricine este dispus să facă cercetări. Calendarul relatărilor este ușor de documentat. Pentru a-mi proteja povestea de viață de oportuniști și de falsificatori, am înregistrat și am copiat o mare parte din mărturia mea și am blocat-o ca fiind proprietatea mea intelectuală. Mi-am blocat povestea mea de viață și toate frazele protejate pe care mi le revendic în declarațiile de înregistrare a mărcii și a CR.
  Dacă oamenii ies la iveală și încearcă să preia narațiunile mele cheie – pe care eu și familia mea am riscat atât de mult pentru a le dezvălui – vor avea probleme legale. Oamenii pot crea toate poveștile pe care le doresc pentru comunitatea înfometată de dezvăluiri – doar că nu își pot construi poveștile și proprietățile lor intelectuale pornind de la ale mele.

  Cei care spun că încerc să revendic proprietatea asupra întregii narațiuni din spațiul cosmic se înșeală. Îmi revendic doar proprietatea asupra propriei mele narațiuni și fac acest lucru doar pentru că trebuie să o protejez de indivizi și corporații corupte care nu numai că au încercat să o fure și să o schimbe, dar au încercat, de asemenea, să mă discrediteze și să mă distrugă pe mine și pe cei cu care am lucrat pentru a profita de pe urma ei și pentru a mă da la o parte.
  Înțeleg că mulți – în special entuziaști LARP – sunt foarte supărați și susțin că încerc să dețin dezvăluirea sau întreaga narațiune SSP. Adevărul este că am luat măsurile necesare pentru a-mi proteja dezvăluirile și mărturiile și nu-mi pasă deloc de ceea ce cred ei.
  Dacă încetează să mai creeze ficțiuni bazate pe povestea vieții mele și sunt originali, nu vor avea de ce să își facă griji. Ei pot continua să își spună poveștile lor uimitoare de ficțiune și să facă bani din conferințele, cărțile și cursurile lor online de jocuri de rol – trebuie doar să înceteze să mai folosească frazele mele protejate și să construiască povești fictive bazate pe informațiile sau experiențele care provin direct din mărturia mea.
  Poate că nu este așa cum le place multora din comunitate să opereze, crezând adesea că totul ar trebui să fie gratuit sau că oricine ar trebui să fie capabil să se bazeze pe materialul altcuiva, dar aceste practici au dus la distrugerea comunității, precum și a carierelor a nenumărați alți cercetători și personalități publice care au luptat în spatele scenei împotriva plagiatului și a furtului de conținut.
  Este timpul ca această comunitate să înceapă să se comporte cu etica și practicile de afaceri adecvate pe care le urmează restul societății și să fie responsabilă pentru comportamentul lor. Comunitatea nu are de ce să semnaleze crimele cabalei și ale corporațiilor atunci când permite ca lucruri similare să se întâmple în culise.
  Așadar, spuneți-vă poveștile – faceți conferințe – scrieți cărți și faceți bani din poveștile voastre și creați-vă propria proprietate intelectuală, și nu luați din poveștile de viață, scrierile sau creațiile altora din cadrul comunității – acesta este lucrul etic și responsabil pe care trebuie să-l faceți.” Corey Goode

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s