Rasa Umană se transformă la nivel celular

  Fiecare persoană are o spirală dublă de ADN, însă acum există și alte spirale. Se pare că, în viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN. Misticii din toate timpurile au considerat că principiile fundamentale ale creației sunt lumina și sunetul. Astăzi știința tinde să valideze această intuiție spirituală, printr-o nouă concepție asupra realității. Învățătorii ezoterici și spirituali au știut dintotdeauna că trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte și gând.
În prezent, acest lucru a fost demonstrat și explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic si, în multe aspecte, superior celui artificial”, spune Monica Vișan, de la Editura For You, prin bunăvoința căreia am intrat în posesia acestui material.

        Limbajele umane, o reflectie a ADN-ului

 Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor și tocmai această subcategorie prezintă interes pentru cercetători, fiind examinată și clasificată.  Celelalte 90 de procente sunt considerate „ADN nefolosit”. Însă cercetătorii ruși, fiind convinși că natura nu este lipsită de inteligență, s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor în explorarea acestui „ADN nefolosit”.
Rezultatele, descoperirile și concluziile lor arată că ADN-ul nu este responsabil numai de construirea corpului nostru, ci servește, de asemenea, ca depozit de date și mijloc de comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că acest cod genetic – mai ales în procentele aparent „nefolositoare – urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul în care sunt aranjate cuvintele între ele, pentru a forma fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele limbajului) și regulile de bază ale gramaticii, constatând că alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată și au reguli fixe, exact ca și limbajele.
Prin urmare, limbajele umane nu au apărut accidental, ci sunt o reflectie a ADN-ului nostru. Aceasta înseamnă că ei au reușit, de exemplu, să moduleze anumite tipare de frecvență (sunete) pe o rază laser, să influențeze frecvența ADN-ului si astfel, informația genetică propriu-zisă.
Având în vedere că structura principală a perechilor de ADN-alcalin și a limbajului e aceeași, nu este nevoie de nicio decodare. Putem folosi, pur și simplu, cuvinte și propoziții din limbajul uman, fapt demonstrat experimental.

Substanța ADN vie (din țesut viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la raze laser modulate prin limbaj și chiar și la unde radio, dacă se folosesc frecvențele adecvate de sunet. Acest lucru explică științific, în sfârșit, de ce afirmațiile, hipnoza și altele asemănătoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor și a corpului lor. Dar, bineînțeles, frecvența trebuie să fie corectă. Și acesta este motivul pentru care nu toată lumea are la fel de mult succes sau nu poate obține aceste efecte întotdeauna cu aceeași forță. O persoană trebuie să lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare conștientă cu ADN-ul. Și, cu cât este mai evoluată conștiința unui individ, cu atât este mai puțină nevoie de orice tip de mecanism exterior, el reușind să obțină rezultatele dorite de unul singur.

    Copii angelici sau supraumani?

Dr. Berrenda Fox, cercetător în domeniul testării și terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sânge că unele ființe au dezvoltat noi lanțuri în ADN.
Ea spune: „Există schimbări majore, mutații care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viața s-a ivit din apă. Cu câțiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenție a geneticienilor din toată lumea, și subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se întâmplă cu siguranță o transformare evolutivă, numai că încă nu știm în ce anume ne transformăm. Schimbările nu au fost făcute publice deoarece comunitatea științifică se teme să nu înspăimânte populația.
Totuși, oamenii se schimbă la nivel celular
.”

,,Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte din oameni știu și simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare, și acum ea devine realitate, în moduri diferite. Știm că este o mutație pozitivă, chiar dacă fizic, mental și psihologic poate fi înțeleasă greșit și poate înspăimânta..”, spune dr. Berrenda Fox.

Acești copii speciali, telepatici, din ce în ce mai numeroși în ultimii ani, pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Poți să te gândești că ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pământul își înalță vibrațiile sistemele noastre imunitare și endocrine pun cel mai bine în evidență aceste schimbări. Testele pe adulți care sufereau numeroase transformări ale organismului, dar și ale conștiinței au arătat ca, de fapt, aceștia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Câțiva o aveau deja pe a treia.
Cert este că Pământul și orice există aici, în această lume, își înalță vibrațiile. Problema este că aceia dintre noi care sunt mai în vârstă și aleg să se schimbe trebuie să treacă prin multe transformări fizice.

Cei mai mulți dintre oamenii care trec prin acest proces aleg să aibă o nouă profesie, un nou mod de a gândi sau cel puțin încep un alt mod de viață. Chiar dacă se pot simți bolnavi, obosiți sau deznădăjduiți la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o șansă de a-și schimba atât structura ADN-ului, cât și organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generație. Întreaga viață a planetei se modifică.
Astfel, în prezent ne modificăm structura ADN (care are acum două spirale) într-una nouă, ce va cuprinde mai multe spirale întrepătrunse. Însă nu doar noi, oamenii, ne schimbăm. Întreaga viață de pe planetă suferă aceleași modificări, pregătindu-se pentru o nouă stare de existență. Noile condiții necesită să renunțăm la vechile concepte mentale și emoționale, numite „de vibrație joasă”. Ca și moartea, renunțarea la vechile concepte este foarte importantă în procesul de schimbare, de evoluție umană.  

Astfel că trecerea la un nou mod de viață ne cere să renunțăm la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relații interumane, mai ales că majoritatea modelelor curente nu pot face față noilor condiții de viață. Prin urmare, nu e de mirare că există deja foarte multă frică, anxietate, neliniște în legătură cu viitorul nostru, mai ales că deja aceste schimbări au început să se simtă, deși mulți dintre noi nu le conștientizăm. De asemenea, modificările fiziologice ale corpului uman încep să se intensifice și din această cauză apar diverse simptome temporare.

      Semne ale transformării:

   1. Simptome gen răceală (febră, transpirație, dureri osoase sau articulare), dar care nu răspund la tratamentul clasic;
   2. Migrene, dureri de cap care nu se ameliorează cu tratamentul clasic;
   3. Amețeală, palpitații, țiuituri în urechi, senzația că întreg corpul vibrează interior (mai ales noaptea);
   4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a brațelor (datorate schimbărilor în sistemul circulator);
   5. Respirație greoaie sau zgomotoasă;
   6. Modificări în sistemul limfatic și în cel imunitar;
   7. Oboseală nejustificată, tendința de a dormi mai mult decât în mod obișnuit;
   8. Unghiile și părul cresc mai repede;
   9. Episoade depresive fără motiv, fascinația trecutului (relații, evenimente, oameni);
   10. Tensiune, neliniște, stres (senzația că se petrece ceva, dar nu știi ce).

Acest gen de simptome, dar și altele se întâlnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medicul lor, fac analize, dar află cu stupoare că totul e în regulă. De reținut că simptomele sunt temporare, dispar de la sine și indică faptul că aceste modificări fiziologice sunt în plină desfășurare.

     Cum reacționezi

   1. Încrâncenarea și lupta nu vor duce decât la creșterea și agravarea simptomelor. Trebuie să lași corpul să-și poarte singur de grijă, întrucât știe să o facă foarte bine. Dacă te simți obosit, dormi. Consumă multă apă cât mai pură (de preferat apă de izvor) pentru că, în procesul de purificare, corpul eliberează toxine mai intens decât până acum.

   2. Nu trebuie să intri în panică. Nu vei muri, e vorba doar de o schimbare fiziologică și subtilă a corpului. Totuși, dacă lucrurile se complică, fă investigatii și apelează la un sfat medical. Dacă trebuie să urmezi un tratament, e recomandabil să renunți la medicamentele de sinteză în favoarea remediilor naturiste, cu acțiune mult mai blândă.

   3. Acest proces de schimbare interioară este cunoscut sub numele de „Înălțare„, pentru că implică creșterea frecvenței de vibrație specifică a corpului, ceea ce face să apară aceste simptome temporare.

    Recalibrarea corpului

Structura genetică operează ca un sistem de transmisie-receptie prin satelit.
Fiecare componentă a ADN-ului rezonează specific pe o anumită frecvență de vibrație, iar acest ansamblu reprezintă, de fapt, conexiunea noastră biologică și energetică cu toate lucrurile care există, nu numai din mediul imediat înconjurător, ci chiar universal. Frecvențele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibrațiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumină. Modificările ce au loc în aceste momente în corp sunt o re-armonizare, o nouă calibrare a frecvențelor proprii la cele de referință din întreg universul.
Este vorba de procese de natură electrochimică și electromagnetică. În primul rând, relațiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifică, ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN, formând un alt fel de spirală.

Aspectele electromagnetice corespondente noilor legături sunt, de fapt, creșteri ale frecvențelor de vibrație specifice. În consecință, întregul corp va avea o frecvență rezonantă mai înaltă. Pe măsură ce procesul cunoscut ca „Înălțarea” se desfașoară, ființa este pregatită pentru a face față tranziției.

       Procesul de acordare a creierului

 Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei creșteri a frecvenței specifice, este folosirea unei părți mult mai importante din creier. Se știe azi că omul obișnuit nu folosește mai mult de 10% din întregul potențial al creierului, astfel că, pe măsură ce se realizează „Înălțarea„, vor deveni operaționale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii și care sunt răspunzătoare de modul intuitiv și subtil de înțelegere și acțiune superioară.
Cunoscutele frecvențe cerebrale (de tip alfa, gamma etc.) despre care se știe că determină stările mentale umane au un rol important în acest proces de „acordare”. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia către celelalte realități (subtile, invizibile).
Aceste noi modele urmează un proces format din trei stadii.

 Primul stadiu este denumit „Inițierea„.
Este vorba de începutul folosirii intenționate a conștiinței în afara corpului fizic. Odată cu acest proces, apare și conștientizarea celorlalte forme de realitate.

  A doua fază este „Comuniunea„, o adevarată interacțiune și comunicare directă (non-verbală) în celelalte realități dimensionale. Cel mai adesea va fi sub formă telepatică, dar conținutul nu va fi cu mult diferit de cel obișnuit, din prezent.

   A treia faza este „Înălțarea„.
În acest stadiu al conștiinței vom putea face adevărate călătorii plecând din realitatea aceasta, obișnuită, spre realitatea Supremă.

 Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rând, în ordinea expusă.
Pentru a atinge „Înălțarea” nu e suficient și nici necesar să te gândești la ceva anume sau să ai un anumit tip de emoție. Este vorba despre o călătorie conștientă, care înseamnă renunțarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevărat liber în a alege noi moduri de interacțiune cu ceilalți, dar și cu celelalte realități invizibile.

    Drum drept spre Lumină!

12 comentarii

 1. Frumos.
  Intradevar folosim doar 2 catene de ADN, asta am aflat abia prin 2010. Activarea celorlalte catene se poate face simplu prin aur monoatomic, dar nu ăla fake din farmacii, ci ăla făcut acasă. Oricine poate să îl facă dacă reușește să își amintească. Nu e vorba de aur fizic monoatomic, ci aurul monoatomic gândit. Rețeta e in sufletul fiecăruia. Eu am avut o soluție de genul asta, am pus o picătură pe limbă și mi s-au activat mai multe catene. Cred ca inca 2. Okay, cum m-am simțit?
  Ciudat, nu eram atunci prea religios, dar m-am simțit lângă altarul din biserică unde facea preotul slujbe in timpul slujbei.
  Hmmm, ma mirasem atunci de ce activarea catenelor de ADN e o scenă din timpul slujbei ortodoxe. Dar am realizat mai târziu că e cea mai înaltă vibrație.
  Poate la alții cea mai înaltă vibrație e altă scenă. La mine era slujba ortodoxa și eu stateam langa altar sa ascult tot.
  Așa am realizat ca starea mi se schimbase de la o picătură pe limbă. Și ca activarea era puternică si acționa, schimbându-mi starea 180° de la una plictisită banală ca eram la job, la o stare transcendenta de bucurie unde ascultam slujba in capul meu.
  Schimbarile de gândire nu sunt vizibile la aceste activări de catene, mintea tot așa rationeaza. E o schimbare energetică și se simte sentimental față de tine însuți că parcă devii mai luminos și începi să te apreciezi tu pe tine însuți ca fiind ceva super ființă de care habarnu ai. Și parca devii propriul tău cadou de descoperit.
  Dar nubpot afirma ca e mai bine cu 4 sau 6 catene activate. Cu doar 2 catene activate cumva ești un om complet, un om respectabil in societate, adică poți fi un om fericit, cu casă a lui proprie, familie, copii, slujba, mașină, prieteni etc.. Iar după activarea catenelor pot apărea adevăratele probleme pe care nu le vedeai, sau le-ai ignorat. O perioadă lungă după activare parcă ma simțeam ca la școală, zilnic descopeream chestii noi, învățam chestii noi doar de la mintea universală cu care mintea mea venea in contact.
  Am avut parte si de un efect secundar de la activare. La un momendat si uneori ai impresii greșite multe și mintea nu le mai poate procesa și le simplifică prin contopire. De exemplu poți crede ca atingi mintile celorlalți sau ca le citești toate intențiile.

  Apreciază

 2. Extrem de interesant acest articol si, inca o data, va multumesc, d-le Sumedrea pentru informatiile de calitate pe care ni le oferiti !
  Exista insa un aspect care ma intrigă, si anume: in stadiul initierii este vorba despre ”folosirea intenționată a conștiinței în afara corpului fizic.” Din cărțile d-lui Dulcan (după parerea mea acest mare intelectual este realmente un geniu si merita Premiul Nobel pentru stiință), intelesesem ca sufletul, constiinta noastra impreună cu toate celelalte facultati mintale (inteligenta, memoria, imaginatia, s.a) aveau nevoie de un corp fizic pentru a se putea manifesta. D-nul Dulcan aduce argumente solide, de o logică validă, perfectă, indestructibilă in sustinerea teoriei domniei sale, conform careia NU trupul (nu creierul) este inzestrat cu constiintă, ci conștiința are nevoie de un creier prin care să se poată manifesta fizic. Or, ”folosirea intenționată a conștiinței in afara corpului fizic” inseamnă (după logica mea) părăsirea corpului fizic si folosirea conștiinței intr-o altă dimensiune. Greșesc? sau ajustarea, modificarea ADN-ului (creșterea frecventei vibrationale, respectiv a numarului de spirale ADN) are loc concomitent cu expansiunea constiintei noastre, înălțându-ne astfel si fizic si spiritual intr-o dimensiune superioară ??

  Apreciază

  • Putem face o analogie…conștiința este programul unui calculator și creierul uman este hard-ul…. Conștiința există și fără sau în afara fizicului și este mereu cuplată la o supraconștiință ce face parte din Dumnezeu….așa cred…

   Apreciază

 3. În afară de 6 și8(nu că nu ar exista) le resimt pe toate din restul de10.Senzația că fiecare celulă vibrează seara-noaptea,care o puneam pe seama presupuselor frecv.5G sau alimentației,am descris-o într-o postare pe vechiul blog.Așa e,intuiția e în continuă creștere odată cu trecerea timpului mai ales de cînd am trecut la modul pragmatic de gândire și acțiune după’89,înainte de care mi-era rușine să-mi exprim gândurile.Așa e,de2 luni mi-am schimbat domeniul de activitate,locul de muncă,din necesitate,nu după un plan ezoteric,asta după35de ani de activitate într-un domeniu unic.Toate astea și altele nu pot fi coincidențe!

  Apreciază

 4. Acum intelegeti de ce a aparut vaccinul covid, tocmai ca sa opreasca asta, cabala nu vrea ca oamenii sa evolueze, caci atunci ei si-ar pierde controlul si importanta, incet incet , imaginea de ansamblu iese la iveala

  Apreciază

  • În mesajul adresat părintelui Michel Rodrigue, Tatăl Ceresc spune:
   „Satana va ataca corpul fizic al copiilor Mei…
   Satana, prin marionetele sale care conduc lumea, vrea să vă inoculeze veninul său.
   Își va împinge ura împotriva voastră până la o impunere obligatorie care nu va ține cont de libertatea voastră”.

   Maica Lui Dumnezeu, citate din Mesaje:
   – Iubiți-L pe Iisus al Meu!
   – Copii, ascultați-L pe Fiul Meu care vorbește inimilor voastre!
   – Știința greșită!
   – Război spiritual!
   – Otrava vă va omorî dar nu imediat ci lent!
   – Când vedeți dâre anormale pe cer (dârele albe chimice) întrați în case, închideți ușile și geamurile, folosiți Uleiul Bunului Samaritean pentru a vă proteja!

   Domnul Iisus Hristos, citate din Mesaje:
   – Fiecare copil venit pe pământ a fost chemat pe nume de Tatăl Meu!
   – Am spus inimilor voastre, ce aveți de făcut!
   – Inimile Noastre Imaculate, a Mamei Mele și a Mea vă așteaptă!
   – Nu-Mi mai bateți Cuie și nu-Mi mai înfigeți Coroana pe Cap! (referindu-Se la avortul consimțit și sinuciderea asistată)
   – Trezire și Unire!
   – Sunteți foarte mințiți!
   – Noi am pus Sufletul în voi!
   – Nu intervin în Liberul vostru Arbitru!
   – 5G vă poate omorî instantaneu!
   – Soarele nu vă mai este prieten!
   – Pregătiți-vă fizic și spiritual!
   – Mâncați ce nu ar trebui să mănânce nimeni!
   – Veți ajunge la azime!
   – Veți trăi ca în vremurile vechi!
   – Câți v-ați vaccinat cu Mine?
   – Vor să șteargă majoritatea copiilor Mei de pe fața pământului!
   – Îi veți vedea căzând morți pe stradă! (cu referire la cei vaccinați)
   – Folosiți remediile Cerului date de Mama Mea!
   (Cartea: Plante Naturale și Remedii date de Preasfânta Fecioară Maria pentru Tratarea Bolilor, Dăunătorilor, Urgiilor și Pandemiilor)
   – Banul nu va mai fi așa cum îl știți acum!
   – Pentru cei vaccinați pentru a nu muri dar și pentru boli hemoragice, folosiți Uleiul din Vinerea Mare, apa exorcizată și rugăciunea către Sângele Meu, nicio molimă sau virus nu rezistă împotriva Sângelui Meu, Uleiul Bunului Samaritean sfințit, pentru viruși, bacterii, chimicalele din aer, etc. Uleiul Sfântului Arhanghel Mihail pentru boli de piele, etc (geranium). Planta întreagă de Fumariță.
   – Strugurii Binecuvântați în caz de foamete, război, pandemii, căderea economiei, dispariția banului sau comunism (unul din brațele satanei).

   Apreciază

 5. Acest ADN de care vorbiți răspunde la mișcările energiei kundalini în corp. Acesta trezește toate catenele ADN ului atunci când se ridica cu toată puterea în creștetul capului. Dar dacă reușiți asta și rămâneți și în viata înseamnă că a ți realizat saltul în nemărginire. În rest comentariile de pe aici sunt mai mult fanteziste decât realiste. Se poate trezi aceasta energie și mai plăpând, ca să zic asa, și are mici efecte pe care le menționați mai sus datorita impurităților trupului și mintii. Despre kundalini și efectele lui se poate discuta zile în sir.. Nu putem vorbi de nici o ascensiune fără activitatea acestei energii gigantice care se afla la baza coloanei vertebrale.

  Apreciază

   • În Hinduism sau și Ioga = Unire a energiei create cu Creatorul a lui Kundalini/Duhul Sfânt sau Spiritul Sfânt.
    Se spune că omul de la naștere are Energia Kundalini în stare latentă și prin Evoluție spirituală trezim această Energie care vindecă punctele cheie din organism, chakre. Omul dacă nu s-ar fi pierdut de natura lui de la începuturi ar fi știut de exemplu, înainte să se îmbolnăvească, practic să simtă unde este problema. De exemplu, Sahaja Ioga = Unirea Spontană, vorbește de curățarea (dându-le energie după curățarea tot prin energie) centrilor energetici, chakre, înainte de a se bloca complet = boală. Kundalini = Energie primită de la naștere, cantonată în osul de la baza coloanei vertebrale sub formă de cap de elefant, osul sacru (coccis). La chakra 6 de exemplu, chiasma optică (poarta ce-a îngustă) este Domnul Hristos, care este Iertarea care, dacă nu putem ierta ne putem îmbolnăvi de la moderat la fatal și iarăși dacă nu iertăm Energia Kundalini nu poate trece mai departe la chakra a 7 a, până la a 9 a. (dar poate știți asta, sper că n-am călcat ca nea jjiijjică-n străchini, să-mi fie cu iertare)

    Apreciază

 6. Energie, vibrație, sunet, muzică și culoare a Energiei Primordiale = Dumnezeu prin Briza răcoroasă a Duhului Sfânt, Energia Spirit = Energie Comprimată Vibrând-ă, oferită din Iubirea Inimi Sale pentru a Crea prin Cuvânt (energia creatoare), acesta este omul sau orice altceva, o „materializare” a energiei sursă. Dumnezeu ne transmite că ne-a lăsat cea mai simplă și umilă dar cea mai puternică unealtă din întreaga Creație = Rugăciunea (pentru a avea efect trebuie pusă la treabă sursa noastră centrală = inima, Inima Iubirii Primordiale de unde a plecat totul). Rugăciunea pentru a funcționa trebuie să iasă dintr-o persoană Trăitoare, Vie care trăiește momentul de Prezent Continuu, acum și aici, nu trecut sau viitor = inexistent, mort (ego, superego).

  Dumnezeu ne transmite că atunci când îl căută evoluăm (scara Sfinților … să urcăm treptele Credinței).
  Dumnezeu ne transmite că NU este un Dumnezeu al religiei. El, este Cel Credincios.
  Dumnezeu este Evoluție, Expansiune, de aceea NU spune STOP, nu vă înmulțiți ci creșteți și înmulțiți-vă (oamenii de știință vorbeau de posibilitatea ca pământul să susțină de 10 ori populația din, cred că din 2010)
  Prin Mesaje multiple date prin vizionari Dumnezeu vorbește foarte mult de creșterea Credinței, pentru a evolua spre o spiritualitate mai înaltă, Sfințenia.

  Dumnezeu Tatăl într-un Mesaj recent ne transmitea că această Planetă Școală este pentru Evoluția Spiritului.
  Într-un Mesaj al Sfântului Iosif, făcea referire la școala acestei vieți și, să trăim fiecare zi ca și ultima.
  Domnul Hristos transmitea:
  Tatăl Meu v-a chemat pe nume pe fiecare!
  Noi am pus Spiritul în voi!

  Henri Coandă într-o discuție cu studenții la Politehnică: omul prin propria-i Energie poate zbura …!
  Pentru a înțelege că putem zbura dar și cum să ne canalizăm Energia pusă de Dumnezeu în noi, o mitocondrie produce energie cât o centrală atomo-nucleară de 5 MW, tot corpul cât o Supernovă, de aceea cei care știu vor facă din celula ADN un super computer și, să ne transforme pe o parte din noi în baterii pentru IA, trebuie să Evoluăm în Conștiință.

  Acum deja o parte au început să-și Lumineze Conștiința (există trezire la nivel mondial) = Evoluție.

  Dumnezeu prin toate Mesajele sale vorbește de o continuă evoluție.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s