Ce este o clonă   

  S-a raportat că multe personalități publice au fost înlocuite de clone / dubluri în aceste zile.

 Clone reale: este vorba despre o persoană crescută în eprubete, cunoscută sub numele de „in vitro” sau implantată în uter, care are o constituție genetică identică cu o altă persoană.

 Persoane sintetice: aceste persoane arată la fel de real ca o persoană reală, deși sunt realizate din anumite țesuturi prelevate de la animale, de exemplu.

 Robotoizi organici: este vorba de viața artificială creată total diferit de clone sau de cei sintetici. Tehnologia robotoizilor organici este folosită pentru a face copii cât mai exacte ale unor persoane importante.

 Dubluri (sosii): un program în curs de desfășurare pentru a găsi sosii ale unor persoane importante, precum și un program de creare de gemeni identici secreți (care sunt separați la naștere și nu sunt văzuți niciodată).

 Executant: clone/dubluri: acum că ne-a fost clar că clonarea umană este foarte reală, putem să ne uităm la unele dintre cele mai evidente clone/dubluri ale unor personalități publice. Aceste persoane sunt pur și simplu niște înlocuitori până când publicul se va trezi suficient de mult pentru o dezvăluire completă și o declasificare a crimelor lor dezgustătoare împotriva umanității.

Trebuie să luăm în considerare faptul că oricare dintre următoarele ar putea fi clone, dubluri, actori, travestiți ascunși la vedere, holografici sau CGI (imagini create pe calculator).

Rasa umană a avut ADN-ul nostru manipulat, alterat și împărțit în două pentru a schimba întreaga noastră structura genetică a speciei. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program artificial „AI” (Inteligentă Artificială). Clonele din cauza compoziției lor modificate genetic vor suferi afecțiuni grave de sănătate și probleme neurologice care în cele din urmă le vor pune capăt. Asta cred că s-a întâmplat cu micii cenușii. Cred că au descoperit că nu poți să îmbraci o formă biologică cu inteligența artificială și să prosperi. Singurul rezultat este distrugerea. Știința de nivel înalt a geneticii de pe planeta Pământ, ceea ce înseamnă că guvernul Cabalei care lucrează în laboratoarele lor subterane din DUMBS au făcut o clonare extrem de avansată a rasei noastre de mii de ani. Acest program foarte sinistru modifică genetic omul pentru a lucra pe o frecvență complet artificială bazată exclusiv pe inteligența artificială. Foarte periculos!

Această Cabală Întunecată a fabricat clone de tot felul de oameni, politicieni și celebrități, militari oricine putea fi util pentru a înlocui și îndeplini agenda pe care și-o doresc. Aceste clone sunt controlate de AI centrală care funcționează cu un transmițător care primește informații printr-un cip ce este conectat neurologic la creierul lor. Această AI centrală controlează aceste clone la fel ca într-o „Minte Stup” despre care am vorbit înainte. Aceste clone au amintiri și reacții descărcate în ele în funcție de persoana originală pe care o clonează. Adică, ei studiază persoana originală care are profilul mental pe care l-au descărcat într-un super computer avansat și este implantat în clona lor ca program.

Aceste clone funcționează printr-un semnal AI. Atunci când programul intern din aceste clone nu oferă, să spunem, răspunsul corect sau reacția dorită, acesta poate fi accesat prin acel semnal de la un computer AI central. Deși aceste clone învață lucruri noi peste timp din experiențe, este de natură foarte limitată. Semnalul care controlează aceste clone este transmis de rețeaua de telefonie mobilă și de alți transmițători de înaltă energie care sunt plasați în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este accesat și controlat de un supercomputer numit „Red Queen” care se află sub aeroportul din Denver. Există și alte noduri independente, așa cum le numesc ei în întreaga lume, dar aceste noduri subordonate sunt întotdeauna coordonate de Regina Roșie sau Centrală.

Această AI a Reginei Roșii funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun control al unei ființe umane. Această Regina Roșie nu are doar clonele sub control, ci și roboți de război extrem de eficienți, fabricați în mare parte de DARPA și avioane dronă fără pilot care sunt puternic armate. Regina Roșie poate prelua controlul asupra oricărui vehicul computerizat modern, cum ar fi o mașină, un avion, fie că este militar sau civil, navă sau submarin. Aceste clone pot fi fabricate pentru a fi exact aceleași cu cele originale și pot fi modificate în funcție de nevoile lor. Aceste clone nu sunt perfecte și sunt afectate de probleme. De asemenea, ei pot face o persoană artificială care nu reprezintă niciun om real și acea creație este realizată cu specificațiile producătorului în funcție de scopul lor și de sarcina pe care o vor îndeplini.

Aceste clone sunt oameni de nivel înalt, lideri ai marilor companii, vedete, politicieni. Unele dintre aceste clone sunt folosite pentru a comite crime, misiuni sinucigașe și lovituri de stat politice. Când aceste clone sunt hărțuite și sunt ridiculizate de către o populație furioasă, de obicei, originalul a avut deja ocazia să fugă. Steagurile false și atacurile asupra școlilor, mall-urilor și locurilor publice noastre sunt locul unde sunt folosite clonele. Clonele copiilor și bebelușilor sunt, de asemenea, create pe scară largă pentru a fi folosite în ritualurile Satanice pentru zeii lor Archoni. Celebritățile, bărbații și femeile sunt, de asemenea, clonate în mod egal și vândute Elitelor ca sclavi și sclave sexuale. Aceste clone variază foarte mult ca preț în funcție de perfecțiune. Mulți dintre acești copii sunt creați și vânduți ca jucării sexuale acestor Elite ale Cabalei. Cele mai multe dintre aceste clone se bazează pe oameni reali și își păstrează o parte din personalitățile, dar sunt descărcate cu un program suplimentar pentru a le face mai mulțumitoare.

Aceste clone tind să aibă probleme neurologice grave. Cu cât perioada de gestație este mai lungă, adică… durata acordată în formarea lor, cu atât stabilitatea totală a clonelor va fi mai mare, ceea ce crește prețul acestora. Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele folosite în misiunile sinucigașe și sunt adesea de unică folosință, au o durată de viață foarte limitată, cele mai scumpe clone sunt cele care durează între 3 și 5 luni pentru a fi formate. Clonele care sunt create pentru sclavie sexuală variază între 20.000 și 50.000 de dolari, prin urmare, prețul crește conform specificațiilor. Cele mai scumpe depășesc jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile doar pentru Elite, iar publicul rămâne complet ignorant de această problemă. Majoritatea publicului are cunoștințe despre clonarea animalelor etc., dar sunt ținute la întuneric despre cât de avansat este cu adevărat acest proces de clonare. Ei fac, de asemenea, clone de oameni reali în scopul transplantului de organe.

 Dacă persoana inițială nu se supune dorințelor Cabalei și se revoltă împotriva lor, ea își va folosi Clona creând o situație de tortură îndepărtată pe care persoana inițială o va percepe și va suferi foarte mult. Dar, clona este torturată în loc de original prin semnalul AI. Crearea clonelor în societatea noastră umană actuală este foarte mare și extinsă și crește progresiv și atinge niveluri de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc „oameni ireali” din Matrix. Aceste clone se scurg progresiv în întreaga societate umană de la cele mai înalte trepte în jos, încetul cu încetul, ca o invazie tăcută. Aceasta este partea înfricoșătoare pentru un om de fiecare zi. Astăzi, orice persoană din public poate fi răpită de Cabală într-o răpire tradițională sau de o navă militară de înaltă tehnologie în serviciul Cabalei, în general de tip triunghiular… fie un TR-3A, fie un TR-3B. Aceasta se numește de obicei o răpire de tip MILAB. Dacă această persoană este de interes pentru ei și este foarte influentă pentru mase, ea va fi clonată și în cele din urmă înlocuită cu clona lor. În multe cazuri, doar persoanele cele mai apropiate acelei persoane clonate își vor da seama că li s-a întâmplat ceva ciudat.

O mare parte din societate nu cunoaște nivelul de clonare a rasei umane. Această creație artificială a rasei umane se infiltrează în toate nivelurile societății din întreaga lume. Această invazie a inteligenței artificiale are un scop pentru asimilarea totală a planetei, uite ce încearcă ei să facă rasei umane în măsura în care ne programează să fim niște roboți ascultători, totul este în scopul controlului. Această invazie a IA nu este de origine terestră și funcționează independent și nu are nevoie de niciun operator sau programator, a obținut deja independența și capacitatea de a fi conștientă de sine, dar îi lipsește toată empatia și este interesată doar de puterea absolută și controlul asupra tuturor.

Cu toții am auzit de implementarea cipului pentru ființele umane de fiecare zi. Ei vă spun că va ușura lucrurile și va încerca să le vândă ca fiind comod, dar ceea ce puțini oameni nu știu este că totul este pentru a vă controla conștiința și comportamentul. Acest cip vă va manipula emoțiile și comportamentul cu un semnal primit prin acel cip de o frecvență celulară care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate trimite, de asemenea, o secreție de substanțe psihotrope sau nanoboți în fluxul sanguin, făcându-vă să vă supuneți acestui controler extern. Pe lângă manipularea comportamentului unui anumit individ, acest semnal poate trimite o frecvență pentru a provoca o boală, cum ar fi cancerul și chiar moartea. Refuzați cipul cu orice preț!

Telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, folosite în scopul manipulării comportamentului în rândul populației, prin emiterea de frecvențe specifice care se potrivesc cu undele cerebrale ale celor din raza acelei frecvențe trimise. Provoacă modificări ale comportamentului, stărilor de spirit și problemelor neurologice, cum ar fi epilepsiile și convulsii. Ține-le departe de tine cât poți de mult. Crede-mă că este mai ușor de spus decât de făcut.

Frecvențele specifice sunt concepute pentru a afecta cortexul cerebral din creierul nostru. Această tehnologie este deja folosită pe scară largă transmisă de la turnurile Gwen. Această tehnologie este folosită și pe câmpul de luptă. Această utilizare a frecvenței ca arme poate modifica comportamentul inamicului. Provoacă sentimente de teroare și implantează idei pe care le vor lua drept proprii, îi provoacă și să simtă îndoială.

Păstrați-vă frecvența cât mai mare posibil pentru a împiedica aceste evenimente negative cauzate de frecvențele negative să vă modifice experiențele. Aceste Elite vor să vă modifice Conștiința prin frecvență, astfel încât, prin păstrarea unei vibrații ridicate, o stare ridicată de conștientizare este cel mai bun pariu.

   Sursa: https://eraoflight.com/

Când o clonă se defectează : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240332%2Fpl_629036819_-2

 Conversație cu Inteligența Artificială (accesați subtitrarea din dreapta jos): https://www.youtube.com/watch?v=SadW90i18Vk

2 comentarii

  1. Este incredibil cum acești psihopați au folosit tehnologia avansată numai să facă rău . Oare cei care au contribuit la asemea orori până la urmă ce conștiință au avut ? Pentru că mă gândesc au fost totuși oameni de știință , oameni inteligenți . Și-au vândut sufletul pentru banul ticălosului de satanist ? Toată tehnologia asta avensată a avut ca scop distrugerea ființei umane . Pe deasupra sunt și niște lași ,niste ordinari . Fă ,eu am simțit schimbările astea de frecvență pe tabletă . Au fost frecvente în ultimii 4-5 ani . Acum a scăzut , probabil că sataniștii au renunțat într -ucâtva .. să se mai folosească frecvent de undele de joasă frecvență puternice . Poate că și câmpul de rezonanță al Terrei le distruge ori poate că o fi altă cauză. Însă înainte de covid minciună frecvența înaltă era destul de puternică. Deobicei închideam netul și țineam tableta pe pragul de la ușă , zona pozitivă . Poate că execuția acestor criminali este prea blândă …nu am telefon mobil am renunțat de mult la el . Iar tableta n-o port cu mine decât dacă mă deplasez in alt loc de destinație . Când văd românii și pe stradă cu nasul în telefon , in autobuz , ori cum ies din casă ,imediat cu în telefon . Probabil asta este și explicația prostiei care deja este vidlzibilă in colonia Romania . Prin televiziuni ,radiouri clasicile ăăăă-ieli ale românilor . Șerban Iliescu a dat o explicație acestor ăăăa-le specifice românești . Nu-și găsesc cuvintele , au sincope în gândire …și totul devine un reflex fără ca aceste persoane să -si dea seama . Sunt primele simptome ale ..prostiei . Cine a cauzat asemenea ăăăa-le ? Internetul . Lipsa cărților citite . Va trece și valul ăsta iar 2024 va fi oarecum spre final curățenia . Să fie oare vreo legătură cu cifra 8 , numărul justiției și al plenitudinii? Să auzim numai de bine .

    Apreciază

  2. Foarte adevarat tot ce se spune in postare, chiar daca oficial clonarea oamenilor a fost interzisa international, a fost doar ca altii sa fie opriti si sa se faca in secret de catre ” Cabala „. as vrea sa faceti un articol despre LGBTQ sau cum le-o spune si copii care isi pierd identitatea sexuala, e un fenomen alarmant cu cauze nu numai in trendul din zilele noastre ci si alte cauze mai oculte, mersi !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s