Mesaje subliminale satanice   

   Multe melodii au în ele mesaje audio ascunse, inversate. Această metodă de transmitere a mesajelor subliminale se numește „back-masking”, în care un mesaj vocal sau o serie de mesaje sunt înregistrate invers pe o piesă audio destinată a fi redată înainte.

Acest lucru este plantat aici în mod intenționat pentru a te programa în subconștient, mesajele ascunse au un efect subliminal asupra ascultătorului pe măsură ce subconștientul încearcă să descifreze sunetele inversate.

Puteți auzi în mod clar exemple de back-masking în acest cântec „When The Party’s Over” de Billie Eilish. Dacă acest videoclip nu este suficient pentru a vă provoca o depresie, sunt sigur că ascultarea acestui cântec o va face de două ori mai rea : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240184%2Fpl_629036819_-2

 Aici Studiourile Walt Disney utilizează tot felul de mesaje subliminale în desenele animate pentru copii pentru a-i programa: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240294%2Fpl_629036819_-2

În 1999 regizorul Stanley Kubrik crează filmul ,,Cu ochii larg închiși” cu Tom Cruise și Nicole Kidman ca protagoniști, în care redă un cerc foarte închis al înaltei societăți din SUA, în care se practicau ritualuri satanice sexuale. În acel ritual la care toți participau cu măști, Tom Cruise este prins fără să știe unde intră. În acel ritual este utilizată o slujbă ortodoxă iată : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240186%2Fpl_629036819_-2  ; numai că în film aceasta este redată invers, adică de la coadă la cap, inclusive cuvintele, ceea ce face să pară fără noimă.

 Puteți viziona filmul aici: https://filmehd.se/eyes-wide-shut-cu-ochii-larg-inchisi-1999-filme-online.html

10 comentarii

 1. Perfect adevărat . Muzica și filmul creat în USA și nu numai , in Europa la fel are aceste influențe nefaste asupra subconștientului celor slabi . Subconștientul omului este legat de Univers și orice interferență electromagnetică emisă prin undele radio de frecvență joasă influențează negativ . Se vede că acum peste tot se folosesc benzile FM… Au dispărut UM și L ..tocmai pentru a face loc undelor de foarte joasă frecvență ..fm…!! De filme nu mai spun ori de desenele animate ale lui Disney…Psihopații elitei încearcă prin orice mijloace să -si concretizeze atacurile asupra oamenilor . Chestia că nu vor reuși , pentru ei este o pierdere de timp , boală lungă ,moarte sigură . Nu ascult radioul și nu urmăresc televiziunile comerciale . Filmele actuale nu mă interesează , doar cele clasice …iar muzica cea a anilor 60 -80 .. însă mai rar datorită lui ..fm. In general ascult muzica reiki . Să auzim numai de bine !

  Apreciază

  • Trăim într-o iluzie optica ,asta este cea mai bună glumă,cat despre ce noi mai trăim cu adevărat particulei ATOMILOR, ESTE esențial,realizez că suntem conceptual restartat gândiri electrice, deci mecanismul clar-vizibil universale originale OMUL-ui divin, sinele sursă, multiversul supraconstientei creează frecvența respectivă, ARMONIEA întregirea entități administrative timpurile SPIRIT OM.

   Apreciat de 1 persoană

 2. da,mesajele subliminale in muzica sunt prezente inca din anii ’70 in muzica rock,apoi in muzica metal(fi nebun,bea coca cola),mesaje subliminale sunt in reclamele din magazine(nu fura),mesaje subliminale sunt in stirile de toata ziua mai ales cele care starnesc frica,angoasa,nelinistea,ne putrem curata de ele seara inainte de culcare prin taierea stringurilor,prin rugaciunea inimi sau ,,doamne dumnezeule slava tie doamne ,slava tie ,,spusa de 9,18 sau 72 de ori.Mesajele subliminale nu functioneaza in momentul in care constientizam ca apar emotii joase mai mult sau mai putin justificate,este batalia finala pt suflete,vibratia planetei nu i mai poate tine pe …negrisori dar ei nu vor sa plece cu mana goala,asta tb sa avem in vedere,sa fim mereu in garda.

  Apreciază

 3. Asta este foarte adevarat, dar este doar varful aisbergului, suntem influentati in rau prin mult mai multe, la toate nivelurile, cum de nu am luato cu totii razna pana acum nu stiu, insa e timp, probabil ca asta se face treptat, cum naiba am ales sa ma nasc aici, nu stiu ,oi fi fost beat…

  Apreciază

 4. Filmul(pe care l-am vizionat de 2 ori) este american.Ma intreb cum de redarea inversa a putut fi in limba romana? u cumva e o prelucrare? Vreti sa ziceti ca banda mergand inainte ,slujba e in engleza, si data inapoi este redata in romana???!!!

  Apreciază

 5. As mai adauga faptul ca dupa o luna de la terminarea filmului, regizorul a murit in mod suspect, multi banuind ca din cauza magiei negre facuta de cei din oculta.Intrebarea este: de ce l-au mai difuzat? puteau sa-l despagubeasca pe sponsor-privind cheltuielile de productie-si gata! Nu afla publicul.Mai mult, desi este produs in 1999, este incat difuzat la tv(inclusiv in Ro)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s