Pe scurt despre GCR/RV 

   Postul următor este o prezentare generală pentru cei care nu știu despre ce este vorba în GCR/RV. Cei mai mulți oameni cred că aceste trei lucruri sunt practic același eveniment, ceea ce nu este adevărat. Fiecare dintre aceste evenimente este diferit.

GCR – Global Currency Reset – are doi factori separați sau părți ale întregului doar.

    Primul factor: 209 țări din lume au semnat un tratat în 2014 și vor reseta valoarea monedei lor prin intermediul sistemului de plăți interbancare transfrontaliere (CIPS) pentru a fi la paritate cu toate celelalte națiuni din lume. Aceasta înseamnă că valoarea unui dong va fi egală cu cea a unui dolar sau a unei alte monede naționale. Valoarea reală se va reflecta în comerțul internațional. Resetarea globală înseamnă că tranzacțiile valutare în scop lucrativ vor avea o importanță redusă, deoarece resetarea va stabiliza monedele și nu va mai fi posibilă nicio manipulare a monedelor de către guverne sau corporații. De asemenea, va afecta piețele de export pentru a echilibra comerțul unei țări. Este evident că monedele fiduciare nu vor funcționa niciodată într-un astfel de sistem structurat și echilibrat la nivel international.

    Sistemul financiar cuantic (QFS)

Pentru a obține această paritate, o formulă matematică a fost dezvoltată de niște economiști foarte inteligenți (superinteligența artificială a QFS) pentru a lua un conglomerat de date economice, a aplica o valoare predeterminată fiecărui punct de date și a determina astfel o valoare pentru fiecare țară. Această valoare are mai mult de-a face cu suma de bani în circulație în țara respectivă în comparație cu alte țări decât cu valoarea monedei sale. Factorul de utilizare a cantității de bani în economia unei țări trebuie să echilibreze problema cererii și a ofertei de bani, menținând în același timp valoarea în cadrul comunității internaționale. O problemă de nu mică importanță pentru cei care planifică economia mondială pe baza monedelor și a parităților economice și vor să știe cum să realizeze acest lucru. Acesta a intrat în funcțiune joi, 20 octombrie 2022, a nunțat Dr. Charlie Ward. – https://beforeitsnews.com/alternative/2022/10/charlie-ward-official-spokesperson-for-the-qfs-makes-stunning-statements-on-stage-quantum-financial-system-goes-live-us-gold-backed-currency-update-deepstate-and-cabal-now-only-has-pape-3782458.html

    Cel de-al doilea factor al resetării este o monedă digitală susținută de aur. Susținerea monedei din noul sistem financiar QFS cu aur înseamnă că există un certificat digital de aur care atestă că puteți schimba acea monedă digitală cu o bucată de aur reală. Acest lucru înseamnă că puteți folosi fie o bucată de aur, fie o monedă digitală garantată cu aur pentru a face o achiziție. Banii digitali sunt folosiți pentru comoditate, în loc de a purta bucăți de aur. Ambele au aceeași valoare. Numitorul comun al valorii oricărei monede este reprezentat de garantarea monedei respective cu o marfă sau un activ valoros.

În timp ce bunurile tangibile și alte tipuri de active, precum și economia țării etc., influențează paritatea monedei respective, aurul este cel mai vizibil și universal standard pentru determinarea valorii. În noul sistem financiar digital QFS, aurul este utilizat ca factor de echilibrare care ajustează diferențele dintre țări. Acest standard a fost scos în 1971 pe timpul administrației Nixon de către globaliști pentru a putea crea bani din aer și a sclaviza țări întregi.

 Atunci când schimbăm vechile noastre monede Fiat cu noile monede garantate cu aur, schimbăm, de fapt, întregul sistem financiar vechi de sclavie a datoriilor cabalei cu un sistem financiar nou-nouț, garantat cu aur, de tip QFS. Banca centrală a fiecărei țări va face din nou parte din Ministerul de Finanțe și nu va fi deținută de organizații private externe, cum ar fi Sistemul bancar Federal Reserve, care lucrează pentru propria lor lăcomie și program. Vechiul sistem este la fel de mort ca o navă de luptă veche, care nu mai este funcțională și care nu mai are valoare decât ca țintă de antrenament.

Aurul folosit de Bătrânii Chinezi [Băieții buni! Nu sunt comuniști!] pentru a crea această nouă monedă digitală QFS servește drept suport pentru toate monedele din lume. Există suficient aur sau active pentru a susține aceste monede, chiar mai mult decât suficient pentru a crea un nou sistem monetar QFS pentru întreaga lume și pentru a o inunda cu bani digitali bazați pe active. Putem să ne luăm adio de la sistemul financiar al cabalei bazat pe sclavia datoriei și să scăpăm de ei.

   Nu mai suntem sclavi !!

QFS este oficial intrat în funcțiune din data de 20 oct. 2022 cu valutele garantate cu aur. Confirmare direct de la SPIA, care este echipa responsabilă pentru unirea băncilor globale, a autorităților monetare, a guvernelor și a organismelor de guvernare din spatele acestui sistem pentru a face acest lucru să se întâmple. – https://dinaresgurus.blogspot.com/2022/10/rv-update-by-wolverine-23-oct.html?m=1

Într-un alt interviu video cu Charlie Ward pe care îl urmăresc, el afirmă că în următoarele câteva săptămâni 86 de țări vor merge la legea marțială, că Regatul Unit este foarte probabil să fie una dintre ele (pentru că nu sunt de acord să formeze un guvern și vor cădea în haos), că Palatul Buckingham va servi drept centru pentru procese militare (amintiți-vă că noul rege a refuzat să locuiască atât acolo, cât și în Palatul Windsor), că mesajele de urgență care în multe țări – inclusiv Spania – pe care le primesc sunt o pregătire pentru declararea Legii Marțiale.

Din tot ce aud, înțeleg că ori de câte ori două țări anunță că vor folosi monedele lor suverane pentru schimburile lor comerciale, înseamnă că lucrează deja cu sistemul financiar cuantic. Țările Europei vor trece la moneda lor națională, marca germane, lira italiană, franc, etc.

(Charlie Ward a vorbit recent cu generalul Flynn și urmează să-l viziteze pe Donald Trump la reședința sa din Mar-a-Lago în următoarele câteva zile.- https://m.beforeitsnews.com/alternative/2022/10/charlie-ward-official-spokesperson-for-the-qfs-makes-stunning-statements-on-stage-quantum-financial-system-goes-live-actualizare-valut%C4%83-sus-aur-deepstate-and-cabal-acum-doar-are-pape-3782458.html

Fed trimite în liniște Elveției un record de 11 miliarde de dolari, în timp ce valul de șoc al finanțării în dolari zdrobește băncile centrale.„Piețele încetează să intre în panică atunci când băncile centrale încep să intre în panică.” https://www.zerohedge.com/markets/fed-quietly-sends-record-11-billion-switzerland-dollar-funding-shockwave-crushes-central

BlackRock, (deținut de Cabală) cel mai mare administrator de active din lume: grupul financiar rămâne fără clienți, iar prețul acțiunilor sale a scăzut cu 16%. Cu problemele BlackRock, sute de mari corporații se confruntă acum cu provocări majore – falimentul…

Banca Centrală Egipteană anunță planul de a muta moneda de la dolarul american: https://thecradle.co/Article/News/17291 ; Arabia Saudită, Argentina, Brazilia, Mexic și multe țări din Africa vor exclude vechiul petrodolar din plățile internaționale acestea făcându-le în yuanul chinez sau rubla rusească acoperite în aur.

  Toate băncile centrale vor colapsa (discurs fulminant în PE): https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240132%2Fpl_629036819_-2  

     Numai bine !

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s