Nu va exista niciun război nuclear   

 Am simțit nevoia să fac acest articol pentru a destrăma teama de un război nuclear, dar de a fi vigilenți și conștienți că ne apropiem de evenimente majore de vârf pentru care ne trebuie mult discernământ. Din articolele precedente v-ați dat seama că occidentul se prăbușește pe zi ce trece, prețuri exorbitante la energie, alimente, transport, etc. Furia europenilor crește gradual, mai ales și după dezvăluirile despre minciuna covid și vaccinurile mortale din timpul plandemiei globaliștilor. În majoritatea țărilor Europei sunt aceleași guverne globaliste, corupte, care nu dau doi bani pe populația lor, inclusiv aici în România, Europa tinzând să devină în curând un lagăr de exterminare sub restricții dure impuse populației.

ROTHSCHILDZII tocmai au pierdut controlul asupra Marii Britanii, iar acum FRANȚA scapă de sub controlul lor, deoarece militarii pălăriilor albe din Franța au început să dea briefinguri unui mare procent din dușmanii lui Macron, care se pregătesc acum să folosească informațiile pentru a-l răsturna și pentru a aduce o schimbare împotriva acestui regim și a liderilor militari ai Deep State care îl protejează (mai ales după alegerile furate ca și regimul Biden). În timp ce UE se prăbușește… pălăriile albe din FRANȚA se poziționează acum pentru a lucra din nou cu RUSIA. Deoarece Ungaria lucrează deja direct cu Putin. SERBIA, Belarus sunt în contact DIRECT cu comandanții ruși și cu PUTIN.

Bunele familii de elită italiene care controlează acum Italia se împacă acum cu RUSIA și primesc petrol. MILIONARII foarte foarte bogați din ITALIA au preluat controlul regimului ITALIAN după ce s-au înfuriat din cauza armelor biologice aruncate asupra lor mai întâi în UE în 2020 (de fapt iarna 2019). Moartea familiilor și copiilor lor și pierderile de miliarde în 2 ani au provocat un front unit pentru a dărâma Cavalerii de Malta de la VATICAN. Multe se vor întâmpla în toamna anului 2023, deoarece Italia va avea o comunicare directă deschisă și o DECLARAȚIE la nivel mondial cu privire la corupția lui OBAMA și a Deep State (DS) legată de sateliții VATICANULUI și interferența serviciilor de informații în alegerile americane furate din 2020. DS din Franța și Anglia ar trebui să aibă mai multă expunere în curând. Toate regimurile globaliste ale Europei vor cădea, inclusiv clica satanică de la Bruxelles în frunte cu bestia Ursula.

În SUA, DS este disperat pentru că rahatul familiei Biden este expus tot mai mult. Fiecărui congressman i-a fost trimis câte un stick cu tot ce conținea hardiskul drogalăului Hunter Biden. Tranzacții prin firme off-shore cu chinezii și mulți alții, comisioane, etc. și nu în ultimul rând filmulețele porno cu minore și vedete… Tot mai multe publicații au început să expună aceste informații. Având în vedere alegerile din 8 noiembrie, regimul Biden nu are nicio șansă să mai câștige alegerile pentru Congres și atunci trece la măsuri extreme. Are în vedere instaurarea Legii Marțiale și pornirea unui război total cu Rusia, amânând astfel alegerile. Asta cu planul ce rulează deja de a-l aresta pe Donald Trump.

De-asta au apărut acum informațiile în televiziunile globaliste gen Antena 3 și altele că Rusia ar detona o bombă murdară în Ucraina. Ministrul rus al apărării Șoigu a luat legătura cu miniștrii din țările NATO și a atras atenția că regimul marionetă Zelensky pregătește o astfel de bombă pentru a crea motivul NATO de a intra în Ucraina și a lupta contra rușilor. Este o operațiune ,,steag fals” cu care ne-am obișnuit în ultimele decenii; vezi intrarea SUA în primul RM, în al doilea RM, în Irak, Afganistan, etc. De-asta NATO masează tehnică grea, aviație și trupe în România și în special Divizia 101 Aeropurtată americană, la Mihail Kogălniceanu, care este o unitate de atac nu de apărare. Obiectivul acesteia fiind, după detonarea acelei ,,bombe murdare” în orașul Nikolaev, debarcarea în Odessa pentru a continua ofensiva.

 Aici aveți relatările unui regizor căsătorit cu ucraineancă și care locuiește în Nikolaev, ce spune că această variantă este cea adevărată și că va fi dezastru pentru Ucraina (activați subtitrarea din josul paginii de la dreptunghiul alb și rotița dințată):  https://www.youtube.com/watch?v=moPVmxzZRjw

Prin aceste acțiuni România ar fi atrasă fără voia poporului într-un război direct cu Rusia. Asta vor să ne facă ,,bravii” noștri conducători. Având în vedere că lângă Constanța (la baza aeriană NATO) există mari comasări de trupe, ar fi lovită prima, apoi portul, pentru a opri aprovizionarea trupelor NATO pe mare.

 Iată ce spunea Laurențiu Primo (inițiatorul Mișcării Meritocrate care trăiește cu familia în Austria, deoarece i-a fost amenințată viața lui și a familiei sale de către serviciile române din slujba globaliștilor):

 Războiul din Ucraina naște mari pasiuni și dispute în mijlocul unui popor român mai pătimaș și dezbinat decât orice alt popor. E șocant să vezi numărul mare de pro ucraineni, fără nicio logică sau bun simț. Un român adevărat, un român inteligent, patriot și de bun simț pune mai presus de orice, interesele României și nu poate fi pro ucrainean din următoarele motive:

    1. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori prelungirea pe termen foarte lung a războiului ceea ce înseamnă mii, zeci de mii de victime, mai ales din rândul civililor ucraineni.

    2. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori perpetuarea crizei energetice, inflație, sărăcie, criză economică în România.

    3. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori falimentul industriei europene, scăderea abruptă și pe termen lung a nivelului de trai în Europa.

    4. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori criză alimentară globală și creșterea exponentială a prețului alimentelor.

    5. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori creșterea exponentială a migrației din țările africane în Europa.

    6. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori ca Ucraina să devină o mare putere asertivă în coasta României, un pericol pe termen lung pentru România.

    7. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori ca România să piardă orice șansă de a mai recupera vreodată Herța, Bucovina de Nord și Bugeacul.

    8. A dori victoria Ucrainei înseamnă o mare probabilitate de declanșare a celui de-al treilea război mondial și implicarea directă a Romăniei în razboi cu toate implicațiile ce decurg din asta – sacrificii umane și suferințe uriașe pentru poporul român.

    9. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori un final atomic a războiului pentru că strategia și doctrina militară a Rusiei spune foarte clar că Rusia apelează la armele nucleare în caz de pericol pentru integritatea teritorială a Rusiei.

    10. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori un risc uriaș de poluare radioactivă a teritoriului României ce se găsește foarte aproape de zona în care vor fi folosite arme nucleare.

    11. A dori victoria Ucrainei înseamnă a dori triumful Noii Ordini Mondiale rothschildiene cu toate dezastrele ce decurg din aceasta pentru actuala civilizație.

Este evident că cei ce vor continua să susţină Ucraina și dupa citirea acestor considerente logice, simple, evidente, ori sunt proști, ori au probleme de sănătate mintală, ori sunt dușmani ai României !

E timpul ca românii, europenii în general, să nu se mai lase manipulați de mass media satanistă și de către politicienii lachei obedienți ai satanelor neo marxiste, să realizeze că interesele Europei sunt divergente de interesele ticăloase ale rothschildzienilor care hotărăsc azi destinele noastre.

 Ursula cu clica ei satanistă aduce Europa în pragul dezastrului de dragul Ucrainei împotriva Rusiei dar, se pare că măsurile ei sunt împotriva europenilor, pentru că nu afectează Rusia câtuși de puțin. Conducta de gaz Nordstream a fost detonată de americani pentru a lăsa Europa fără gazul rusesc în această iarnă și a fi dependenți de gazul lor lichefiat care este de 10 ori mai scump.

PUTIN/RUSIA continuă să acapareze ONU, NATO în bucăți cu mișcări strategice folosind petrolul, gazele, livrarea de ARME și tăierea energiei electrice la sistemele bancare centrale din UCRAINA la sute de bănci (nu este raportat în MSM). Rusia livrează Turciei sisteme de rachete Grad. TURCIA, care are cea mai mare forță militară în interiorul REGIMULUI MILITAR NATO după SUA, a început acum să se retragă din NATO în liniște. Cu Turcia care face afaceri cu China în sprijinul sistemului lor financiar BRICS (intenționează să adere public în 2023), NATO, ONU este în haos în această chestiune, deoarece TURCIA va părăsi NATO și va deveni în ALIANȚĂ cu RUSIA și armata CHINEZĂ.

 Continuarea COLAPSULUI NATO – ONU este legată de operațiunile de spălare de bani ale statului profund din UCRAINA, care au fost instalate încă de la sfârșitul anilor ’60 de către kazarii Rothschild / CIA, în timp ce RĂZBOIUL și atacurile cibernetice specifice asupra băncilor și serverelor centrale continuă să se înmulțească, noua rundă de atacuri rusești a blocat peste 1100 de orașe din Ucraina și a întrerupt operațiunile sistemelor bancare ale statului profund din țară.

 Continuarea COLAPSULUI NATO – ONU este specificată prin noile acorduri între Rusia și Guvernul italian care folosesc din nou petrolul/gazul rusesc și în interiorul înaltei societăți italiene de elită. Câteva țări din UE precum Ungaria, Franța, Bulgaria, Belgia, Austria, SLOVACIA au înțelegeri secrete cu Rusia pentru petrol și gaze. Aceste țări se poziționează SILENȚIOS de partea RUSIEI în timp ce FRANȚA începe luptele interne la cel mai înalt nivel din ultimii 40 de ani…o tentativă de lovitură MILITARĂ asupra STATULUI PROFUND este planificată pentru FRANȚA, dar ALIANȚA are măsuri de contracarare… TURCIA se așteaptă, de asemenea, la o tentativă de Lovitură de Stat Militară din partea Statului Profund pentru a-și instala propriul lider în Turcia, dar, din nou, există măsuri de contracarare.

 Cum NATO – ONU ( DEEP STATE, CABALA,. DAVOS, etc.) a început să colapseze, aceștia încearcă să organizeze lovituri militare în mai multe țări de pe glob, așa cum au încercat recent cu CHINA dar operațiunile lor au eșuat (după cum a confirmat și Ben Fulford în ultima sa actualizare), iar XI a arestat și executat sute de oficiali de rang înalt. XI a menționat: ,,Furtuna asta este foarte periculoasă”.

 Și acum trecând la subiectul armelor nucleare, în 2011, la siturile de testare nucleară din Nevada, serviciile de informații ale Forțelor Aeriene americane au analizat posibilitatea de a dezamorsa o bombă nucleară cu ajutorul sateliților. O bombă NUCLEARĂ care utilizează sateliți cu fascicule de frecvență și arme cu energie dirijată conectate la arme cu fascicule de particule. Această armă a schimbat dinamica modului în care o bombă NUCLEARĂ declanșează o reacție în lanț… Dar afectează direct și frecvența apei.

În 2014, în cadrul unor experimente CLASIFICATE în aceleași locații din Nevada (ramura privată a Departamentului Forțelor Aeriene de atunci, care era un departament militar civil din cadrul Departamentului Apărării numit ulterior USSF > US SPACE FORCE), serviciile de informații ale Forțelor Aeriene s-au bazat pe frecvențele 5G din SUA pentru a dezmembra din nou o bombă NUCLEARĂ folosind sateliți și arme cu energie dirijată de pe vehicule militare terestre.

Multe dintre furtunile solare din trecut care au afectat Pământul și furtunile magnetice electronice din ultimii 7 ani au fost legate de USSF (chiar înainte de a se numi FORȚA SPAȚIALĂ și de a deveni o ramură a agenției americane de informații și de a controla TOȚI sateliții militari americani), care a dezarmat în mod intenționat ARMELE NUCLEARE GLOBALE… O mare parte din această OPERAȚIUNE militară a fost necunoscută de celelalte țări lideri mondiali, care și-au dezmembrat armele nucleare în tăcere. Acest efect al sateliților militari americani care folosesc arme 5G a dus chiar la întreruperea operațiunilor CERN.

Dacă o bombă NUCLEARĂ explodează în viitorul apropiat… Cel mai probabil, este vorba doar de un mare depozit de TNT, bombe clasice, care cu multă manipulare pe ecran verde din partea televiziunilor să creeze disperare în masă asupra celor care vor privi imaginile..

Alianța Pământului a afirmat că toate ogivele nucleare de pe Pământ sunt dezamorsate și sunt sub control. Dar aceste evenimente de război trebuie să se întâmple și vor fi adevărate, RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA DE STATULUI PROFUND, bătăliile finale vor crea haos, pentru că ei încearcă să scape de crimele împotriva umanității, de efectele mortale ale plandemiei, arme biologice, Agenda 2030, etc., etc.

 Și mai este ceva foarte important, Biden și Gen. Miley ca șef (trădător) al Pentagonului nu dețin valiza nucleară. Ea se află în custodia Pălăriilor Albe și a lui Trump. De altfel și Fulford spunea că gen. Miley urmează să fie arestat pentru trădare, deoarece a validat alegerile furate de clica Biden din 2020. Aceștia nu au nicio milă sau compasiune față de oameni, s-a demonstrate asta în Vietnam, Irak, Serbia, Afganistan, Somalia, etc. Noi pentru ei suntem victime colaterale. Asta ar fi și românii într-un eventual război cu Rusia…

 Așa că nu fiți speriați, la urmă totul va fi bine, dar vom trece printr-o lege marțială globală, vom primi mesaje pe tel. prin sistemul EBS din sateliți, internetul va cădea, după care va fi activat StarLink, vor fi 10 zile de ,,întuneric”, în care nimic nu se va mișca pe planetă, doar forțele militare ale Pălăriilor Albe care vor face arestările globaliștilor ascunși pein buncăre sau anihilarea lor. Atunci se va proiecta la TV video cu tot adevărul despre elita satanică ce ne-a asuprit de sute de ani, non-stop. Noul QFS funcționează, el este utilizat de către țările BRICS și celelalte 102 care s-au alăturat alianței. Se va face și anunțul public curând.

 Până la urmă problema rămâne pentru noi românii să nu fim aruncați de trădătorii din capul statului într-un război care nu este al nostru.

Senatoarea Diana Șoșoacă le atrage atenția guvernanților să nu atragă România într-un război care nu este al nostru :  https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240121%2Fpl_629036819_-2

       Doamne ajută!

6 comentarii

 1. Bună, „Marius”!
  Cu ceva timp in urma ti-am trimis un mail in care te rugam sa luam legatura telefonic ,dup care ,pe o linie de comunicare mai sigura ( ex: Tekegram)sa ne auzim .
  Înțeleg sa existe neîncredere ,dar eu ti-am trimis datele mele reale . Raspunsul tau a venit foarte „rigid”si de fapt „fara nimic ” . Eu te-am înțeles, in masura pe care o am de la divinitate,dar asta nu denota ca nu exista si in afara Romaniei OAMENI care sunt intr-o conexiune permanenta( datorita si publicatiilor tale) cu spiritul neamului românesc, cu Egregorul ,Noosfera acelui spatiu carpatin.
  DUMNEZEU ne-a creat liberi,luptatori,mereu spre biruință si sunt convins( asa cum spunea si marele „sportiv” al duhovniciei ,părintele Arsenie Papacooc) că EL nu da Duh de biruință unui milog ci unui erou ( eroismul il au doar cei cu sângele nealterat iar curajul vine doar din minte).
  Indica,tu,dará,modalitatea de a putea fi contactati cei care doresc sa se alature luptei reale cu satanismul din țară ( gen palariile albe).
  Mulțumesc anticipat!

  Apreciază

 2. La cate grozavii aflam, numai vibratii inalte nu generam, iar asta cu bagat in razboi, tarati de fapt, pune capac la toate. Nu scapam de nenorocitii astia care ne vand, doar cu o politie civila ceva, daca pot spune si arestati si inchisi, altfel nu avem sanse, cum face armata americana la ei…nu stiu cei din Q care este rolul lor activ…
  Numai bine

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s