Operațiunea Podul Menai – Planul de înmormântare pentru Regele Carol al III-lea este în curs, spune un expert în Securitate  

  Cu Regina Elisabeta a II-a acum înmormântată și operațiunea London Bridge executată cu succes, planificarea va începe acum pentru înmormântarea regelui Carol al III-lea, spune un expert în securitate.

Fostul ofițer de protecție regală Simon Morgan a spus că planurile pentru Operațiunea Podul Menai – planul personal de înmormântare al regelui de acum – vor începe „mâine”. „Din păcate, începând de mâine dimineață, planificarea operațiunii Podul Menai va începe serios”, a spus el pentru Today.

Până și Regele a spus în acceptarea sa că va accepta acest rol atâta timp cât viața îi va permite: „Are 73 de ani, trebuie să vă gândiți, iar de la poliție, trebuie să începem să planificăm din nou pentru viitor”.

Reflectând la Operațiunea London Bridge, Morgan a spus că totul „a mers conform planului”.

În această etapă, nu am văzut nimic greșit din perspectiva planificatorilor”, a spus el.

Se vor uita la asta mâine pentru a vedea dacă ceva nu a mers prost în scenele din spate.”

Înmormântarea publică a Reginei a fost cel mai mare eveniment de securitate pe care poliția și Whitehall l-au văzut vreodată.

Până la 10.000 de ofițeri de poliție și 4.000 de militari au format un inel de oțel în jurul Londrei. În calitate de lideri mondiali, familia regală și îndoliații și-au adus ultimul omagiu iubitului monarh.

Regina Elisabeta a II-a a murit în mod pașnic la Balmoral, Scoția, pe 8 septembrie 2022 (variant oficială). Ea avea 96 de ani. Din informațiile lui Charlie Ward, regele Carol al III-lea a murit deja, ținându-i locul când o clonă când un actor deghizat cu mască din latex…

  Deci Prințe William pregătește-te…..

  Sursa: https://www.9news.com.au/

 P.S. – Fosta ambasadoare a SUA în Ucraina, Bridget Brink a fost judecată și spânzurată vineri, 14 oct. la Guantanamo Bay.

2 comentarii

  1. Regele Carol al III-lea este un satanist confirmat, complice de prim rang la toate crimele puse la cale de oculta cabalist-sionista. E bun prieten cu Klaus Schwab si sluga umila a clanului Rothschid. De la el nu va puteti astepta la nimic bun, terminati planul si faceti-i mai repede funeraliile.

    Apreciază

    • crezi ca nu au destui actori pregatiti sa joace ca: rege, presedinte, prim ministru sau altii ca ei?, oricum in curand voi iesi si controlorii la suprafata, in lumina, la vedere, pozand ca salvatorii omenirii normal

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s