Colapsul total mondial este AICI 

 Public pe scurt informațiile din prezent pentru a conștientiza unde ne aflăm. Nu mai ascultați dezinformările mass-media, de la diverși analiști care mint cu nerușinare…

 •   Decontarea istorică a obligațiunilor este în prezent raportată în afara SUA. Este imposibil să știi ce termeni se discută. Ce formă de plată se acordă nu se știe. Acestea sunt informații private. Se știe că asta s-a întâmplat. Aceasta este o cumpărare/vânzare privată care se poate întâmpla oricând, oriunde în lume. Ceea ce este interesant este că asta se întâmplă de fapt. Decontarea obligațiunilor istorice este un eveniment major. Că acest lucru va declanșa o cascadă de evenimente este, fără îndoială, cert. Evenimente care au loc în țările aliate BRICS, adică. Totul în timp ce SUA suge vântul și gâfâie după ajutor.
 • În prezent, există 120 de țări în pragul falimentului care se alătură BRICS. Toate aceste țări caută să-și schimbe deținerile în USD cu argint sau aur. Niciuna dintre națiunile BRICS nu își face griji cu privire la USD. Conform regulilor Basel 4, toate obligațiunile noi trebuie să fie susținute de active. Statele naționale aliate BRICS, care au legătură cu China, oferă garanția necesară pentru ajutor. Aceasta este moartea Băncii Centrale și a dolarului american în fiecare dintre aceste țări.
 •  CNBC Bank of England spune că fondurile de pensii erau la câteva ore de la dezastru înainte de a interveni: https://www.cnbc.com/2022/10/06/bank-of-england-says-pension-funds-were-hours-from-disaster -inainte-a-intervenit.html
 • Louisiana va elimina 794 de milioane de dolari din fondurile BlackRock din cauza impulsului ESG . Când un întreg stat scoate peste 700 de milioane de dolari din Blackrock… ei trebuie să știe ce știm despre Blackrock!!! Se scufundă… Blackrock??? https://www.reuters.com/business/sustainable-business/louisiana-remove-794-mln-blackrock-funds-over-esg-drive-2022-10-05/
 • joi. 6 oct. Președintele Belarus Lukașenko: „ Din 6 octombrie , toate creșterile de preț sunt interzise. Interzis! De astăzi. Nu de mâine, de azi. Prin urmare, de astăzi, creșterile de preț sunt interzise.”
 • Ultima săptămână din octombrie s-ar confrunta cu o întrerupere a comunicațiilor și activarea EAS (Emergency Alert System). Multe ni se vor comunica atunci vis-à-vis de minciunile Statului Adânc.
 • Băncile, țările și guvernele din întreaga lume erau în colaps economic și ne îndreptăm cu toții către o intervenție militară IMINENTĂ. În ultima săptămână din octombrie Armata va prelua comanda în SUA, Canada, Marea Britanie, UE, Islanda, America de Sud, Mexic, regiunile africane, Malaezia și încă 80 de țări.
 • Vă sfătuiește să vă aprovizionați cu numerar, alimente, combustibil și bunuri esențiale .
 • Următoarele șase luni vor fi foarte accidentate până în martie 2023.
 • Preluarea de către QFS va dura șase luni.
 • Dolarul american și euro vor dispărea. USTN a fost 1:1 cu dolarul american. USTN este susținut cu aur.
 • GESARA NESARA vine acum! Congresmanul SUA a introdus proiectul de lege standardul de aur, deoarece inflația scapă de sub control. https://www.moneymetals.com/news/2022/10/08/us-congressman-introduces-gold-standard-bill-as-inflation-spirals-out-of-control-002607
 • Germania: În pragul penuriei de gaze naturale.
 • Marea Britanie: În zona roșie [CRASH] lipsa de gaz.
 • China: Sistemul se prăbușește, bursă [CRASH], nu este suficientă electricitate pentru producția de bunuri mondiale/nu este suficient cărbune.
 • SUA: În pragul celei de-a doua crize de gaze/crash bursier.
 • Deversările de stocuri în masă au început în marile produse tehnologice și de larg consum//Transferul de dolari în energie pe măsură ce începe penuria la nivel mondial.
 • China cumpără S.U.A. Mărfuri din UE și carne cu excedent de numerar și provoacă inflație în masă. Clasa inferioară a Chinei care cere mai multă carne și mărfuri aduce PCC în pragul colapsului complet [CRASH]. Inundațiile de 2 luni în 12 provincii provoacă perturbări uriașe în lanțul mondial de producție, mărfuri și aluminiu. Inflația mondială în industria construcțiilor distruge companiile mici.
 • Industria agricolă sud-americană lovită de temperaturile ridicate și exporturile de alimente sezoniere în haos : porumb, boabe de soia, cafea.
 • Se așteaptă lipsa de cafea, deoarece Vietnamul încetinește exporturile/seceta și înghețul din America de Sud afectează producția de cafea.
 • Multe țări văd Piața [CRASH] care vine și încep să reducă exporturile începând să-și facă rezerve și să stocheze, acest lucru afectează Piața.
 • Portul LA și porturile din New York au susținut transportul de MARFURI cu milioane de mărfuri, produse și provizii din SUA plutind pe linia de plutire, fără timp de livrare la vedere, iar companiile de asigurări au intrat în PANICĂ.
 • Pierderi de aproape 30 de miliarde și locuri de muncă în industria auto din SUA din cauza Chinei cu deținerea de microcipuri/lipsă de cipuri.
 • China se aștepta să devalorizeze moneda, ceea ce va afecta piața de valori la nivel mondial cu peste 22% și va distruge peste un sfert de miliard de întreprinderi mici și mari în primele patru luni.
 • Pierderea de alimente și energie va crea revolte pe străzile din întreaga lume.
 •  5 noiembrie Game Over!

  Cu toții am experimentat Intenet și, într-adevăr, utilizarea sa este zilnică în multe cazuri. Este util, convenabil și chiar indispensabil. Găsim totul pe internet. Doar totul, bucurii și necazuri. Și, într-adevăr, pentru a vă bucura de acest serviciu, trebuie să suportați o mulțime de neplăceri. „Plasa” este infestată. Există literalmente de toate, cu bune și rele, informații utile și prostii, intruziuni și alte abuzuri. Dar una dintre cele mai grave părți este infestarea cu viruși, spyware, troieni, malware și așa mai departe. Acest lucru se datorează, de asemenea, lui Bill Gates. Nu numai că au potențialul de a intra și de a arunca o privire la ceea ce faceți și la ceea ce stocați în memoria PC-ului, dar sunt dăunătoare și pentru hardware, adică toate componentele, și pentru sistemul software, adică programele.

 Deci, cum este doborât Internetul? Foarte simplu. Internetul se deplasează prin cabluri optice submarine care merg dintr-un colț în altul al globului. Există peste 400. Apoi, există sateliți care recepționează și transmit semnalul către anumite zone ale globului.

Și cum o fac? Cu ajutorul submarinelor, aceștia coboară în zonele pe unde trec și sunt tăiate cablurile. Aceasta este o muncă specială în care rușii sunt specialiști cu echipamente ad-hoc.

În ceea ce privește sateliții, aceștia trimit fascicule de lumină care „orbesc” și îi distrug. În scurt timp, internetul este închis pentru totdeauna. Aveți vreo idee despre ce înseamnă asta? Ce funcționează prin intermediul internetului? Avem o lume dependentă de internet. Dacă o îndepărtezi, lumea paralizează. Totul o ia razna. Este panica din fiecare domeniu al vieții de astăzi.

Când se va întâmpla acest lucru?  După cele trei zile de război nuclear fals, s-ar putea în ultimul weekend din octombrie.

Fiți siguri, internetul de după EBS se va întoarce, dar este diferit de cel de astăzi. Cei care au nevoie să folosească imediat internetul dispun deja de facilitățile necesare pentru a se conecta și a-l utiliza. Toți ceilalți îl vor folosi, se crede, cu noile PC-uri cuantice care vor fi distribuite. În prezent, nu știu dacă există și alte soluții intermediare.

Se va spune ceva despre asta? Deocamdată, este util să știm că momentul istoric al schimbării internetului este aproape. Asistăm la o operațiune militară globală la scară largă și este treaba noastră să discernem și să decodificăm comunicațiile pe care le transmit Pălăriile Albe (nu doar în picături). Câțiva dintre noi, urmărim cu mare atenție știrile financiare, deoarece, pentru mine, acestea sunt catapulta și catalizatorul pentru ca totul să pornească – ne dau o indicație despre locul în care ne aflăm în film și cât de departe suntem de final. O mare parte din ceea ce vedem acum este teatru – nu este pentru noi, ci pentru oamenii care încă au ales să doarmă.

Mulți oameni sunt loviți acum din punct de vedere financiar și sunt atenți la ceea ce se întâmplă în sectorul economic.

Chiar credeți că Dumnezeu pune omenirea să treacă prin durere și agonie absolută chiar acum pentru a nu exista un final spectaculos la sfârșitul tuturor acestor lucruri? Suntem martorii Creatorului nostru care mută munții din loc, suntem martorii prăbușirii în timp real a vechiului sistem satanic, suntem martorii celei mai mari povești care a fost spusă vreodată în existența noastră pe această planetă. Acest lucru este mai mare decât și-ar putea imagina cineva vreodată.

În timp ce continuăm să trecem prin durerile nașterii noului pământ, să știți că la sfârșitul acestui haos și al distrugerii prin care am trecut ca și colectiv – va fi glorios și frumos pentru întreaga umanitate. Aveți credință în interior.

 Luați-vă măsuri, nu intrați în panică, totul va fi spre bine până la urmă. Tot actualul sistem trebuie să se prăbușească complet pentru a construi altul nou, echitabil și sănătos…

      Doamne ajută!

13 comentarii

 1. Așa să fie . Vorba clasicului ” tot răul spre bine ” … problema este că mulți s-au lăsat păcăliți de mass -media , de televiziune în special . Este greu ca pe acești ” roboți televizor” să -i mai convingi , să -i scoți din lumea minciunii . Cel puțin în colonia Romania este jale . Politicienii încă și acum își fac campanie electorală ,promit bani europeni , investitori străini și prosperitate . Este incredibil cum aceste marionete fac încă jocul mizeriei de la Bruxelles . Să auzim de bine .!!

  Apreciază

 2. Bună seara este pentru prima dată când văd aceste articole și nu înțeleg mai multe lucruri,nu știu ce este USTN. Să înțeleg că ar trebui să ai aur in loc de bani?

  Apreciază

  • Este noul dolar bazat pe aur. În 1971, pe timpul lui Nixon acesta a fost anulat pentru a face jocul cabalei globaliste și a crea bani din aer. USTN este noua monedă americană a Republicii Constituționale reală ce este emisă de Trezoreria SUA (Federal Reserve este deja în faliment) și care va fi anunțată foarte curând odată cu noul sistem financiar quantic care rulează deja de 2 ani. Actualul se va prăbuși/colapsa foarte curând.

   Apreciază

   • ….am ajuns iacă și în noiembrie , nu știm dacă scenariul este real ori să -i determine pe unii la măsuri extreme !?!
    Înțeleg că dacă tot mai mulți am susține un plan de redresare , am pune energie pentru un scop nobil !

    Apreciază

 3. Veștile sunt încurajatoare si aducătoare de bucurie! Sperăm că vom vedea schimbări reale, concrete, în domeniul bancar. Momentan, însă, băncile si-au mărit din nou dobânzile începând chiar cu luna octombrie. Rata lunară pe care o plătesc eu este de aprox. 250 lei lunar, în timp ce dobânda la BCR a ajuns la peste 1500 lei, deci de 6 ori mai mare decât rata în sine (!!!). Vorbesc în numele meu dar știu că în situația mea sunt mii și mii de români. De aceea, d-le Sumedrea, as vrea să vă intreb: sa înțelegem că odată cu prăbușirea sistemului financiar, se vor șterge și ratele la bănci, sau măcar dobânzile halucinante? Totodată, va dispărea și sistemul de taxe (asigurări sociale) și impozite în UE?? V-as fi recunoscătoare dacă mi-ati da această lămurire. Vă mulțumesc mult!

  Apreciază

 4. Ce sa fie? inceputul sfarsitului, deabia inceputul, rusii si chinezii nu-s niste usi de biserica, sau niste baieti de treaba, asta e prabusirea americii pe motiv ca nu pot schimba constitutia pe timp de pace, democratia cu partile ei urate tot da niste drepturi oamenilor, pe cand dictatura nu da nici un drept, banca privata centrala care face imprima bani, ai costa doar hartia si cerneala, si primesc alti bani buni de la guvernul american, e cea mai buna si sigura afacere din lume, dar care in timp distruge incet america, societatea si oamenii, la cati bani au tiparit aia, ar trebui sa aiba un munte de aur cat muntii stancosi de la ei, daca dolarul cade, si o sa cada, o sa distruga economia intregii lumi, si dupa aia o sa apara baietii ” buni” care au rezolvare la situatie, dar vor ceva in schimb…ce? o sa vedem in viitor….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s