Cenzorii cred că m-au anihilat, dar voi continua…   

 Salut pe QAnonii din țară și din străinătate, pe toți cei care mi-au urmărit postările de-a lungul anilor, care au fost deschiși la aceste informații, având în vedere că ceaușeștii de la Google mi-au închis blogul burebista2012, după ce mi-au închis contul YouTube. Pentru voi și pentru oricine care au fost deschiși în aflarea adevărurilor acestei lumi a fost o pierdere de 9 ani de muncă (peste 9.000 de articole și zeci de documentare și interviuri video), aproape zilnic, citind articole, cărți și vizionând multe video pentru a vă expune adevărul. Oricum, informațiile nu sunt pierdute, ce nu cred ei, totul am pe un hard extern care stă la loc sigur, deci ele există și le voi republica pe parcurs. Video le voi publica linkuri cu trimitere la conturile mele VK și OK ce nu cenzurează nimic. Probabil trebuie să vă creați cont acolo pentru a mă urmări.

Am creat alt site după cum ați putut vedea cei care ați găsit noua adresă: https://luminaadevarului.com/ . Am investit niște bani pentru a continua postarea de informații importante, mai ales acum când evenimentele mondiale se precipită și trebuie să fim informați pentru a nu cădea în frică, panică, deznădejde, etc.

 Mergem înainte până la victoria finală a forțelor Luminii, pentru ca apoi să purcedem la construcția noii lumi, o lume a dreptății, abundenței și prosperității. Victoria este a noastră!

Pentru cei care pot și au plăcere pot face donații pentru blog. În dreapta paginii sunt afișate conturile Revolut pentru cei din țară sau din străinătate.

  Vă mulțumesc tuturor celor care mă urmăriți pe blog și conturile VK și OK (postări video), Dumnezeu să ne dea putere și înțelepciune pentru a putea trece prin aceste vremuri tulburi…

    Drum drept spre Lumină!

17 comentarii

 1. La ticăloși le este frică de ADEVĂR….⚠️…cu slugile lor vor să se opună oricărei surse de adevăr . Nu vor mai rezista multă vreme . Fă eti un lucru minunat pentru oameni …👏👏👍

  Apreciază

 2. Salut Marius. Chiar te rog daca vrei sa mai postezi din nou articolele pe care le-ai avut pe burebista2012 si daca poti cat de curand posteaza din nou articolul cu paturile medicale Med-Bads. E un articol de actualitate si poate multi nu cunosc adevarul despre aceste paturi ale viitorului care vor aparea curand dupa ce se termina arestarile statului adanc. In alta ordine de idei, Marius as vrea sa te ajut si eu cu donatii ca sa sprijin munca ta extraordinara pe care ai facut-o dealungul anilor. Nu am cont de Revolut si actele mi-au expirat,pasaport,etc si nu le-am mai facut asa ca te rog da-mi un cont de la o banca romaneasca in care eu sa poti sa-ti fac transfer de bani. Ma poti contacta pe adresa mea de e-mail : romeodans@hotmail.com sau sdrspanish@gmail.com Numele meu e Dan Romeo. Discutam mai multe detalii pe email te rog. Astept raspunsul tau pe email. Cu stima. O zi frumoasa sa ai.

  Apreciază

 3. Ai zis „Mergem înainte până la victoria finală a forțelor Luminii” in acest articol Marius Sumedrea. Dar este eronat ce ai zis pentru ca aceasta victorie finala a „fost obtinuta” daca o pot numi asa anul trecut , mai precis 2021 undeva in april inainte de 1 mai. Stiai ca in creatie a fost pensionat Satan, lucifer etc? El numai exista e pensionat, si ii se zice fostul Satan. Infrastructura Frici Supreme la nivel de suprematia creatiei este distrusa, este intro „stare” cum nu a fost adusa niciodata in creatie de cand creatia a luat nastere , va trece sute sute sute miliarde etc de ani de creatie doar ca frica suprema sa isi revina din cum sa ii zic „Soc suprem, paralizie suprema? ” Exista totusi unele portiuni in creatie in care mai exista infrastructura intacta de frica suprema dar acea functioneaza in ce numesc eu modul local si este departe de a putea reveni prea curand la capacitatea sa glorioasa de functionare. Cu toate ca Satan este pensionat, infrastructura e in starea care este din data sai zic 1 mai 2021. Tot ce a ramas sa zicem legat de natura-pamantul pe care noi „oamenii” locuim sunt niste resturi lasate intentionat la comanda, rugamitea creatorului suprem sau Primul creator suprem cu motivul lasai si pe ei sa creasca , ai facut orcum mai mult de cat e necesar , lasale aceste resturi si lor. Din perspectiva mea de la 1 mai pana la sfarsitul luni mai 2021 se putea vindeca-repara, anula si anihila imd sau chiar INSTANT toate aceste resturi de frica , infrastructura frici supreme de catre TOATA aceasta alianta a pamantului sau cum sai zic .

  Dar nu au facut asta , defapt chiar au inceput sa faca si joaca rolul frici supreme sub pretex sau motive de a „mentine , creaza un fel de echilibru” care defapt nu exista deloc si na exista deloc de la bun inceput , dar exista iluzia acestui echilibru si a fost mentinuta de infrastructura frici supreme , care acum acea infrastructura numai exista sau numai este functionabila.

  Desigur pentru ca sa ales sa se continue cu aceasta mascarada, gluma benevolenta , incalcarea vointei naturii, uciderea „oamenilor nevinovati-inocenti etc, a dat nastere la ceva atat de sinistru si nenoricit in Creatie ca daca va povestesc ce sa intamplat o sa ziceti fiecare din voi care sunteti intrupati sau care nu faceti niste verificari supreme , ca glumesc , mint, este doar o fantezie a mea, ca sunt un agent care sa bage si trasmita frica in oamenii etc. Ca atare nu voi zice ceva de asta decat voi face referinta pentru ca cei care vor vrea/alege sa afle mai mult sa le fie usor de verificat , este mult mai usor de verificat ceva cand sti ce anume sa verifici decat sa verifici ceva ce nusti ce sa verifici.

  Pt aceia care vrea/ alege sa afle mai mult sa urmeze urmatoarele instructuni:
  1.Ridicati vibratia cat de mult vrei tu , eu iti recomand sa urci la nivel de contiinta-vibratie de 1 milion minim.
  2.Dute sau pune pana pe cel putin o sursa suprema din creatie ( Da sunt mai multe surse supreme in creatie nui doar una) , sau daca mergi pe varianta mult simplificata cu Creatorul Suprem- Prim Creator , spui cerei ce zic la etapa 3.
  3) Spui, cere, invocati dreptul suprem de alegere , co-alegere , co-creatie si cum se prefera sa ii se spuna. Cerere sa afli-intelegi adecvat ce sa intamplat de la 1 mai 2021 cu aceasta natura- pamant , cat de profund sa schimbat TOATA CREATIE si nucleul suprem al creatiei insansi datorita alegerile-actiunile facuta de un anumit indivit-individualitate in creatie, si ce inseamna si cum se traduce acele actiuni pentru tine care pui toate aceste intrebari sa afli mai mult.

  Pregateste cum vrei si cat vrei ca orcum, este irelevant ce pregatire iti vei face nu va fi destul si va fi atat de traumatizant ce consectintele ce au fost facute in creatie.
  Dar mai traumatizant va fi sa afli ce consectinte vor fi facute sau manifestate in curand sau in viitorul apropiat creatiei si motivele complet stupide pt care Creatorul Suprem- Prim Creatorul sau Sursele Supreme ale creatiei nu au ce sa faca sau daca face ceva nu este destul.

  Acum ca o ultima mea rugaminte pentru fiecare , tratatima pe mine si acest mesaj daca Marius nul „cenzureaza” sub motiv ca banueste ca inspir frica.

  Tratatima cu scepticism suprem, punete sau punetiva in format colectiv si verificati cuvant cu cuvant , verificatima pe mine si autorul acestui mesaj in termeni suprem. invocati toata Divinitate sursele supreme a creatiei , Creatorul Suprem , si chiar pe robotul ala de raspunde la numele de Isus Christ- Lord Saananda.

  Voi participa si eu prin a ma uita la voi cum verificati si vei descoperi cat de mult ati fost indoctrinati in termeni supremi de creatie.

  A si ca un fel de ultim avertisment , nu aveti prea mult timp sa faceti aceste verificari din motive care nu le divug si nici sursele supreme sau creatorul suprem nu le va divulga. Asa ca va recomand sa va grabiti ca nu aveti prea mult timp.

  Fie ca Iubirea si restul de surse supreme sa se faca utile si sa se aratate ca find utile macar acum pentru asa numiti dragi-prea iubitii copiii oamenii.

  Apreciază

  • De fapt ceea ce s a incheiat anul trecut a fost contractul divinitatii cu Lucifer care este altceva ,Satan sau Dracos este o entitate,de fapt sunt o legiune de entitati demoniace venite de pe planeta Dracos,planeta ce si au distrus o cu multe milenii in urma si asa au ajuns pe aici.Din sesiunile de hipnoza regresiva ale lui Calogero Grifasi inteleg ca ei sunt inca pe pamant si isi fac faradelegile lor in afara legilor cosmice pt ca …au acordul nostru,cumva constient sau nu,le am dat acordul sa ne interfereze si pt ca se hranesc doar cu energie negativa de ura,furie,dar mai ales frica au instituit si instituie ceea ce vedem in jurul nostru.Ei stiu ca sunt pe ultima suta de metri pt ca noua energie a Pamantului ii vor pune pe fuga dar nu vor pleca cu mana goala,ci cu cat mai multe suflete pe care le vor lua cu ei pe urmatoarea planeta care o vor domina ,cel mai probabil Marte unde va fi 3D si unde pot ei sa traiasca.Asadar ceea ce tb sa facem noi este sa fim cat mai constienti de noi ,de ceea ce gandim,vorbim , simtim si actionam caci toate sunt energie,suntem 4% materie,30% energie si 66% informatie,nu este stupid ca punem accent doar pe cei 4%? Trezirea !!!

   Apreciază

   • Despre ce contract vorbesti Daniela? Frica suprema este creata de iubirea suprema ca opusul sau. Poate pentru tine si acel om-finta sau ce o fi care ai precizat ca a spus sub hipnoza . Dar daca te uiti acum in prezent dupa asa zis numit lucifer satan , el numai exista, nu o sa mai primesti nici un raspuns irelevant cine,ce il invoca in irelevant ce metoda . Si despre acea planeta Dracos despre care ai precizat o fost decat o alta victima a frici supreme in trecut. ai macar idee cine era lucifer cu adevarat? si care sunt motivele de el a devenit ce a fost in relatie cu frica suprema? cati oare aveti idee de juramintele si pacturile facute cu frica suprema pentru a isi putea rezolva niste probleme pe care la acel moment se pare ca nu sau putut rezolva altfel. Lucifer avea mai multe Legiuni demonice si alte tipuri de subordonati pe baza frici supreme care ia trimis aici pe pamant, si nu doar aici , peste tot in creatie trimitea asfel de subdornotatii pt ca el se ocupa de altceva mult mai maret precum indeplinirea scopul si motivul pt care a fost createa frica suprema. Orcum din 1 mai 2021 sunt doar resturi, care se putea si se poate purifica si anula instant . Aici numai e vorba de liber albitru a nostru , al oamenilor pt ca peste 99%+ sunt roboti,sclavi Dar Hei nu e ca si cum lui Supreme creator ii pasa ce se intampla in creatie , el a fost inteles gresit-eronat de la bun inceput. Nustiu daca chiar esti un Co-creator suprem , dar iti amintesti ce a zis Supreme Creator cand ne a creat pe noi totii copii lui Co-Creatori? prima sa fraza sau printre primele fraze o zis fix asa si il citez pe nenorocitul de el : ” Voii sunteti copii mei, voii sunteti creatia mea, voii sunteti cei ce ii numest Creatori supremi ( adica co-creatori), vam dat nastere pentru ca, ai a inceput sa ne insira motivele. Tot atunci a precizat ca Voi Copii mei sunteti liber sa faceti ce vretii in creatie, totusi ma recomand sa fiti responsabili in ce faceti.

    Pe noi sau mai bine zis pe oamenii , specia oameni ii indoctirneaza cu ca sunt co-creatori dar defapt nu prea snnt pt ca ei pot fi distrusi si anihilati din creatie , dar un co-creator suprem nu poate fi anihilat irelevant ce se intampla pt ca el nu este energie-informatie-lumina si materie etc pt a fi informata mai bine , co-creatori supremi nu sunt facuti din energie lumina si informatie, poti luata toata informatie energia si lumina de la ei si ei tot exista in creatie si va continua sa exista irelevant ce pateste. si sti care e motivele de e asa? iti zic eu unul dintre ele , si acela e ca nu co-creatorul supreme se supune energiei-lumini-informatiei , e invers , informatia-lumina-energia se supune lui. Niciodata in creatie nu a venit Creatorul Suprem undeva in creatie , el intotdeauna a stat pe asa zisul TRON SUPREM si a supravegheat MARELE PLAN , cand a fost nevoie sa se intervina cumva intr-un mod ce in termeni umani se numeste manifestare fizica a trimis un nenorocit de mesager , reprezentant si alte tipuri de sclavi sa faca munca sa in locul lui. si in nenorocita ai ade bibllie scris frumos si clar dar vad ca nu se intelege, nu vine Creatorul Suprem , vine un sclav al lui care cica se numeste Isus Christ. Batranul ala sta sta pe tron si face glume in toate tipurile , majoritatea rad si se simpte bine doar cei care nu vede ce el face si nu ii intelege motivele pt care face ce face o duce naspa , si sunt sub control- influenta frici supreme. Asa zisa specia oameni nu este decat un rezultat de creare sau combinare a mai multe energi-informati (numite alte specii) si gata oamenii au liber albitru . Nici univerul insasi nu intelege deloc de exact cum functioneaza acest liber albitru pe care si el il are, si planetele il are , practic si demoni si frica suprema are liber albitru , dar nu este acelas tip de albitru ca al unui Co-Creator suprem. sa ai liber albitru este ca si cum respiri aer. Toata creatia are liber albitru doar ca in unele situati sau context nu se manifesta in felul care sa inteleaga fiecare. Daca te intreb cum si care sunt procesele de liber albtri in toata creatie si cum sunt implementate ele pt fiecare in parte , habar nai :)) , nare nici universul habar , nici ingeri , nic demoni etc . Dar iti zic unde te poti uita cu propii ochi si sa afli. Uitete in Nucleul Suprem al Creatiei insasi la procesele care nu se repeta sau se repeta cel mai rar. si ai sa intelegi cei ala liber albitru , vei avea un nivel de constinta de vreo 10 miliarde poate chiar si mai mult daca chiar vei reusi sa intelegi acele procese! . Succes o sa ma uit dupa tine daca te vad pe acolo 🙂

    Apreciază

   • Kangur1991 Lee, Iit pot rapunde la intrebare in multiple feluri de la raspunsuri seci si ne intelese la raspunsuri pure de complexe si ne intelese nici pentru „Maestri ascentionati” sau cum sa ii numesc. Iti voi raspunde cat se poate de simplu dar si destul de profund pt a reusi sa iti faci macar o idee si de acolo sa te pui sa iti faci proprile verificari in termeni de creatie si dupaia termeni supremi de creatie pt ca sunt diferiti!

    La fel cum ai auzit cu siguranta si aici in inchisoarea asta spunand multi ca fria este opusul iubiri-dragostei, ei bine asta este decat o prezentare-introducere pt ca tu sa iti faci „proprile teme” , verificari , sa aprofundezi subiectul.

    Creatia functioneaza intr-un fel bine stabilit, precis, urmeaza anumite protocoale specifice care sunt numite intr-un fel Legi Supreme. Exista Niste Ierarhii care in unele situati se contrazic si se suprapun unele peste altele, totusi in mare parte toate aceste ierarhi lucreaza impreuna, si oamenii habar nau de ele pt ca nici universul insasi nu prea o stiut de multe din ele decat foarte de curand.

    Sa incepem din perspectiva umana , ca frica este opsulul iubirire , ca frica este lipsita de iubire, Este adevarat asta si asa este , dar nu si invers .

    In termeni umani cand experimentezi frica este ca un blocaj, daca e temporal, daca blocajul acela este sau are o durata lunga de activitatate o experimentezi ca find boala si sau boala cronica, un nivel de vibratie foarte scazut , densitate atat de grea ca nu o sa iti readuc aminte traumele pe care le ai datorita ei.

    In termeni supremi de creatie lucrurile stau complat complat altfel.

    De Exemplu frica nu este si nu a fost vreodata considerata problema in creatie , in nucleul suprem de creatie etc. Frica intotdeauna a fost considerata SOLUTIE! da SOLUTIE citesti bine si clar.

    Doar in creatie este si exista aceasta propaganda indoctrinatoare ca frica este problema, ca demonii x-y-z etc sunt o problema, ca fac aia si aia etc. No no no nui asa , si probabil te intrebi cum de nui asa , simplu . Daca afli motivul sau motivele la urmatoarea intrebare cu adevarat o sa o iei razna pentru ca toti iti zic frica este problema, e ca si cum toti sunt robotii si iti repeta acelas lucru.

    Intrebare este (Credema este doar o intrebare care este pusa din mai multe perspective si este crucial de necesar sa fie puse) : Pentru ce a fost creata frica? , Pentru ce a fost mentinuta frica? Pentru ce inca exista frica? Pentru ce este ocrotita si chiar ajutataa in momentele extreme de dificile ei sa functioneze? CIne, care sau ce se ocupa de a mentine frica in functiune si care sunt motivele aceluia de inca face asta acum si posibil sa faca in continuare si in viitor? Cum ii este garatantata protectia frici de a nu fi exterminata-anulata-purificata -vindecata etc in creatie si care sunt motivele de frica TREBUIE si are asfel de protectie !

    Eu nu o sa iti raspund la intrebarile acelea din o multime de motive, unul dintre ele este ca pt a intelege cel putin adecvat un raspuns ai nevoie sa iti este necesar sa ai o puteree-capacitate de procesare care ar fi minim echivalent cu un nivel de constiinta sau vibratie de vreo 1-2 milioane. Tine cont ca aici pe pamant este indoctrinarea ca se trece de la nivelul de constinta 3D la 5D care ar fi de la nivelul 300 la 500 si pentru a intelege adecvat unul din raspunsuri iti este necesar vreo 2 milioane.

    Desigur nu dispera sau fi descurajat ca zic asta , pentru ca exista si alte variante prin care poti te poti clarifica intelege adecvat chiar daca nu ai capacitatea de 2 mil. Una din acele variante este abordarea Suprema simplistica cu Creatorul Suprem sau Prim Creator Suprem, intreabal pe el de acele intrebari si intr-un fel sau altu iti va zice, raspunde la intrebari cat sa intelegi ceva, iti recomand aceasta abordare daca cea cu 1-2 mil isi este restrictionata din irelevant care are ar fi acele motive.

    Si inca ceva , Frica care este experimentata aici pe „pamant” din perspectiva umana nu este mai mult de vreo 10% din capacitatea frici supreme.

    Altfel zic , maxim 10% din capacitatea frici supreme a fost , este si posibil maxim sa fie experimentata in viitor daca e cazul. Nici macar nu sa avut de a face cu frica suprema in gloria sa suprema de manifestare aici pe pamant. Poti sa te bucuri , Aliluia ca daca ar fi fost cazul de asa ceva , Universul insusi incepe sa fie distrus daca frica suprema se manifeste peste 25-30% in univers.

    Cand ti cont de termeni supremi de creatie , termeni eterni si universali va fi o gluma, o indoctrinare si sau o minciuna.

    Ei bine Kangur1991 Lee , nustiu cat vei putea sa asimilezi si sa intelegi datorita cator limitari sunt puse pe tine, si majoritatea nu sunt puse de frica suprema. Iti urez asa zisul SUCCES! sa intelegi termeni supremi de creatie !

    Apreciază

 4. Bună ziua la toți !
  Marius îți transmit un salut călduros si de asemenea bine ai revenit pentru și printre cei care mai reușim, cât de cât, să fim ” noi înșine ” …

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s